En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Adrià Moreno farà un pas endavant sense moure's d'Anglaterra

El ciclista olotí firmarà per un nou equip anglès més potent que l’Starley Primal
| 15 de setembre de 2015
Adrià Moreno farà un pas endavant sense moure's d'Anglaterra

El ciclista olotí firmarà per un nou equip anglès més potent que l’Starley Primal. Ho ha explicat en una entrevista al Temps de Descompte. 

adria moreno2

Adrià Moreno, a l'estudi de Ràdio Olot

Adrià Moreno deixarà l’equip que el va portar a Anglaterra el gener de l’any passat i pujarà un esglaó més, de la categoria elit a la continental. Els passos de Moreno són ferms i el converteixen en la gran esperança del ciclisme garrotxí per als propers anys. Carles Torrent l’arriba a comparar amb Xavi Tondo i Moreno es mostra humil en declaracions a Ràdio Olot.

Fins que no s’acabi aquesta temporada de ciclisme, no es podrà fer públic el nom del nou equip de Moreno, però el que és segur és que serà més important i que el mantindrà a les Illes Britàniques. Moreno no s’atreveix a pronosticar si arribarà a ser professional. Diu que dependrà molt de la sort.

Adrià Moreno ara té 24 anys i és l’únic ciclista de les comarques de Girona que competeix a l’estranger en un equip professional. Assegura que l’experiència d’aquests primers mesos a Anglaterra ha estat molt bona i li ha permès créixer en tots els aspectes.

Ara, toca descansar a casa i preparar-se per la nova temporada que començarà al gener.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant


Volum