En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Acusen d’injúries una noia per dir “violador i maltractador” en públic a la seva exparella a un bar d’Olot

La jove hauria increpat el noi durant una nit de festa després que ell, presumptament, la maltractés
| 6 de febrer de 2020
Acusen d’injúries una noia per dir “violador i maltractador” en públic a la seva exparella a un bar d’Olot

El judici s’ha fet aquest dimecres als jutjats de la ciutat. La jove hauria increpat el noi durant una nit de festa després que ell, presumptament, la maltractés. L’acusació ha demanat una ordre d’allunyament de la noia després que hagin aparegut cartells incriminadors a casa del noi i missatges a les xarxes socials amb el lema “el violador ets tu”.

El jutjat d'Olot (Ràdio Olot)


El jove ha declarat al judici celebrat aquest dimecres a Olot que se sent “intimidat” i que la seva vida quotidiana “s’ha vist afectada” després que l’exparella li cridés “maltractador” i “violador” durant una nit de festa.

Tot plegat va succeir la matinada del 21 al 22 de juny de l’any passat a un bar de la ciutat. Els dos joves havien tingut una relació feia pocs mesos i es van trobar aquella nit. La noia diu que el seu excompany, presumptament, l’havia maltractat (de fet ja ha presentat una denúncia per aquests fets). Durant el judici celebrat aquest dimecres, però, la noia ha assegurat que no recorda haver increpat el jove perquè anava beguda, però admet que podria haver-li dit “maltractador i violador”. La defensa ha demanat l’absolució pel fet que la jove no se’n recorda i per “haver-hi contradiccions” entre la versió d’un testimoni i el relat dels fets que ha explicat el jove. El delicte d’injúries pot suposar pena de presó durant dos anys o una multa de 24 mesos.

L’acusació, però, ha demanat també una ordre d’allunyament de la jove durant sis mesos. L’advocat del noi ha refermat més interès en l’ordre d’allunyament que en el mateix delicte d’injúries, ja que dies després dels fets van aparèixer publicacions a Instagram incriminant el jove i també cartells per la zona on viu amb el lema “el violador ets tu”. El judici ha quedat vist per sentència.

També et pot interessar

De la força a internet: menys robatoris i més estafes el 2020 a la Garrotxa

Durant l’últim any, els furts han disminuït aproximadament un 20%, mentre que la ciberdelinqüència ha augmentat el mateix percentatge

La Policia Local d'Olot reforçarà la vigilància al Carme després de baralles i queixes dels veïns

El regidor del Nucli Antic diu que aquest tipus de successos apareixen més amb l’estiu i fa una crida a trucar la policia

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum