En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

"Acord d'Olot" per una campanya electoral assenyada

Les cinc forces polítiques amb representació a l'Ajuntament signen un acord que delimita despeses i els espais de la ciutat en què es pot penjar propaganda
| 4 de febrer de 2015

Falten tres mesos perquè comenci la campanya electoral de les eleccions municipals i Olot la vol fer “amb seny”. Les cinc forces polítiques han signat un acord que anomenen “l’Acord d’Olot” que delimita despeses i els espais de la ciutat en els quals es pot penjar propaganda.

plesetembreolot

Tots els grups polítics amb representació a l'Ajuntament hi han estat d'acord (Jordi Altesa)

Aviat fa quatre anys, la ciutat d’Olot va veure la competició entre les 9 forces que es disputaven l’alcaldia i que va acabar amb una ciutat amb cartells, banderoles i pancartes repartits a qualsevol punt. Per evitar imatges com aquesta, ara els partits amb representació al consistori han firmat un acord que proposa una “campanya electoral austera i respectuosa” amb la ciutat. L’alcalde de la ciutat, Josep Maria Corominas, assegura que aspiren a ser pioners i que altres municipis copiïn la proposta.

L’acord té el vistiplau de la resta de formacions polítiques representades a l’Ajuntament que creuen que és un pas endavant. Sentim, per aquest ordre, Josep Guix del PSC, Ignasi Mulleras de Plataforma per Catalunya, Pere Gómez d’Esquerra i Júlia Sala del PP.

Cada partit com a molt penjarà 100 banderoles, 4 pancartes i a retirar-ho tot 3 setmanes després de les eleccions. També es delimiten els locals on es podran fer actes electorals que seran un total de 6: L’Hospici, el Teatre Principal, la Sala el Torín, l’IMPO, el Casal Marià i Can Trincheria.

Ja es prepara el debat electoral

Els principals mitjans garrotxins, sota el paraigües de Ràdio Olot, el faran en directe i serà obert a tot el públic. A més, per primer cop també es podrà veure per Internet. Des de ja fa anys que Ràdio Olot organitza el debat i aquest 2015 el mitjà seguirà sent el puntal de la informació de proximitat a la Garrotxa. El debat de Ràdio Olot s’organitza de manera conjunta amb altres mitjans i enguany s’ha aglutinat a NaciólaGarrotxa, elGarrotxí, la Cadena SER i El Punt Avui.

El debat es farà a la Sala El Torín el dimecres 20 de maig al vespre i serà com sempre obert al públic. A més, es podrà seguir en directe per ‘streaming’ des del web dels diferents mitjans.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú tanca el 2022 amb un superàvit de 500.000 euros

Per tercer any consecutiu, el consistori ha congelat les taxes d’escombraries i de l’aigua

Jordi Cargol optarà al seu tercer mandat al capdavant de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca

Cargol explica que aquest projecte no es pot acabar aquí i que encara té coses per fer al poble

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum