En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

A Olot, la botiga al carrer

Els carrers d'Olot bullen de gent avui en la festa del comerç. La Botiga al Carrer presenta descomptes molt interessants per tancar temporada.
| 31 d'agost de 2013
A Olot, la botiga al carrer

Els comerciants d’Olot esperen avui un bon nivell de ventes per la Botiga al Carrer. L’acte tancarà una temporada fluixa marcada per la crisi i el mal temps. Tot i els visitants que han fet estada a la ciutat aquestes vacances, des del comerç asseguren que el seu principal client continua essent "el del propi territori".

Un dels actes més rellevants a nivell comercial a Olot és, cada any, la Botiga al Carrer. Un dia en el que els comerços treuen els taulells a la via pública i esgoten els últim estocs de temporada a preus molt rebaixats. Des de l’Associació de Comerciants d’Olot asseguren que "es tracta d’un dia en el que tothom hi surt guanyant, el client troba productes a un preu molt econòmic i el botiguer acaba l’estoc d’estiu per començar una nova temporada", segons Jordi Rovira, president de l’ACO.

Per aquest dissabte, els comerciants auguren "una bona Botiga Al Carrer perquè encara hi ha estocs de temporada per vendre". I és que a la crisi, aquest any, s’hi ha hagut de sumar la meteorologia. Segons Rovira "la gent continua frenada a l’hora de comprar però el temps que ha fet aquest any no ha ajudat gens a l'increment de les vendes".

Rovira assegura que "el dia de la Botiga Al Carrer vénen a la ciutat persones de fora a voltar i fer les seves compres". El mateix passa durant les vacances d’estiu, quan el turisme augmenta a la ciutat. Però tot i això des de l’ACO afirmen que "el client principal dels seus establiments continua essent el d’Olot i comarca".

La Botiga Al Carrer d’Olot es celebrarà aquest dissabte. Paral·lelament, els comerciants ja estan treballant en els actes de la Fira de Sant Lluc i en la il·luminació nadalenca que, aquest any, serà diferent.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot batejarà aquest cap de setmana els seus dos capgrossos

Un és l’home dels nassos, conegut per a tothom. L’altra, la més recent, és la castanyera, que només sortirà un cop a l’any

Mor l'activista cultural olotí Josep Maria Fontfreda

Comerciant de professió Vinculat a associacions com l’Orfeó Popular Olotí i el Centre Excursionista d’Olot, era un gran coneixedor de l’Alta Garrotxa

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum