En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

A la recerca d'un central com Germán Sánchez

L'Olot ja sap que l’andalús no renovarà i trobar-li un substitut és una prioritat per a la secretaria tècnica
| 20 de maig de 2015
A la recerca d'un central com Germán Sánchez

La Unió Esportiva Olot ja sap que l’andalús no renovarà i trobar-li un substitut és la prioritat més immediata de la secretaria tècnica. Germán ha estat un fix a l’eix de la defensa.

german gol

Germán ha marcat quatre gols aquesta temporada (Martí Albesa/UEO)

Germán Sánchez va arribar l’estiu passat a la Unió Esportiva Olot procedent del San Fernando de Cadis. Va ser el fitxatge més desconegut, perquè venia d’Andalusia i de la Tercera Divisió, però de seguida es va fer un lloc als onzes, tant d’Arnau Sala com de Rodri. Sempre que ha estat disponible ha estat titular: ha jugat 36 partits i ha acumulat 3.191 minuts, una xifra que l’ha convertit en el segon jugador de camp més utilitzat, només per darrere de Carlos Martínez.  Ara, no continuarà, no pas perquè l’Olot no el vulgui. El vicepresident esportiu, Dionís Cros, remarca a Ràdio Olot que marxar és una decisió personal del jugador.

Això vol dir que l’Olot haurà de fitxar un central titular de cara a la temporada que ve i la intenció és que sigui del perfil de Germán. Alt i contundent en el joc aeri, una especialitat que ha permès a l’andalús marcar quatre gols aquesta temporada. Fa un any, l’Olot es va trobar amb el mateix problema per substituir Agustín Fernández, però se’n va sortir. Ara, l’entrenador, Rodri, avisa que no serà fàcil.

El substitut de Germán haurà de fer parella amb Jorge Rojas, l’altre central indiscutible a l’eix de la defensa que, en el seu cas, sí que ja ha renovat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum