En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

8000 persones dansen

L'Ésdansa torna a batre rècords de participació en la seva 31 ena edició. 8000 persones han participat de les activitats que s'han dut a terme a Les Preses.
| 26 d'agost de 2013
8000 persones dansen

Més de 8.000 persones han mogut l'esquelet aquests últims cinc dies amb els ritmes més originals de la 31a edició del Festival Ésdansa de les Preses. Segons la organització, la davallada del pressupost i la pluja ha fet cancel·lar alguns espectacles i això ha afectat al nombre d'assistents, tot i que les xifres són molt positives. El Petit Ésdansa ha batut rècords amb 600 inscrits i els tallers de dansa per adults també han obtingut una bona afluència, similar a l'edició anterior.

Enguany el festival ha patit una davallada del 15% en el pressupost un fet que va provocar que es suprimís un dels escenaris habituals. D'aquesta manera, es podia mantenir el certamen musical sense que afectés el nombre d'activitats ni la qualitat de les propostes. En total, durant cinc dies, els espectadors han pogut veure uns 20 espectacles de 17 companyies diferents, sis d'elles internacionals. Durant aquest certamen, Les Preses ha acollit a 350 artistes i més de 8.000 visitants. 

Totes les seccions del certamen han obtingut bones xifres d'afluència. Per exemple, el Petit Ésdansa va tancar la llista d'inscripcions batent tots els rècords amb 600 menuts.

Un dels espectacles més sorprenents d'aquesta edició ha estat els balls d'origen celta i els populars 'tap dance' de la companyia irlandesa 'Absolutely Legless' que van oferir una gran actuació el passat dijous. D'altra banda, els tallers de dansa per a adults, l'Ésdansa'T, han arribat a 35 persones inscrites, les mateixes que l'any passat. De cara a l'any vinent, la direcció té clar que continuarà per tercer cop consecutiu amb el Petit Ésdansa i els tallers dedicats a adults. De moment, ja s'està treballant per intentar augmentar el pressupost de cara a la propera edició. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum