En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Jornada pionera a Olot sobre salut, pediatria i medi ambient

L'Hospital d'Olot és un dels equipaments de referència a nivell estatal en la millora de la salut i del medi ambient dels infants
| 14 de març de 2019
Jornada pionera a Olot sobre salut, pediatria i medi ambient

L’Hospital d’Olot organitza per primera vegada una jornada de salut mediambiental pediàtrica. Durant aquest divendres acollirà diversos especialistes en aquest àmbit. El centre garrotxí és un dels equipaments de referència a nivell estatal en la millora de la salut i del medi ambient dels infants. La jornada comptarà amb una desena de conferències i professionals de diferents hospitals catalans i espanyols.

El 2017 l’Hospital d’Olot es va convertir en el primer centre d’àmbit català que impulsava una Unitat de Salut Mediambiental Pediàtrica. Es tracta d’una àrea que té l’objectiu de preveure, detectar i avaluar els riscos mediambientals relacionats amb la salut dels infants. Després d’un any i mig de funcionament, l’Hospital vol treure més suc d’aquesta unitat única a Catalunya. Per això ha organitzat una jornada on es difondrà i es debatrà sobre les tècniques i utilitats de la salut mediambiental pediàtrica. Ho explica el pediatre de l’Hospital, Francesc Campillo.

La jornada d’aquest divendres estarà oberta a tot el públic, sigui professional mèdic o no. Es tractaran temes com els tòxics, les eines per detectar exposicions mediambientals o la salut infantil.

El programa de la primera Jornada de Salut Mediambiental Pediàtrica tindrà vuit conferències on hi participaran vuit professionals diferents. Començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a les tres de la tarda. Es durà a terme a la sala d’actes de l’Hospital. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament des de la pàgina web de l’equipament garrotxí.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum