En directe
Cocodril Club
amb Albert Malla

El CAP d’Olot intenta normalitzar el seu servei després d'una greu inundació

Una fuitava obligar a ajornar consultes o desviar atencions als centres de salut més propers.
| 9 de novembre de 2017
El CAP d’Olot intenta normalitzar el seu servei després d'una greu inundació

Els fets van passar aquest dimecres. Una fuita en una canonada de la segona planta va afectar el sistema informàtic i va obligar a ajornar consultes o desviar atencions als centres de salut més propers.

Imatge del CPA d'Olot (Google)


Va ser durant la matinada d’ahir dimecres. Una canonada de la segona planta de l’edifici va patir una fuita, les causes de la qual es desconeixen, i l’aigua es va filtrar fins a la planta baixa. El director del CAP d’Olot, el doctor Josep Lluís Nicolau, explicava a Ràdio Olot el que havia passat: "Teníem totes les consultes des de la segona planta fins a la planta baixa, totalment inundat"

Fins que no es va assecar tot va ser impossible recuperar la normalitat. El personal sanitari que durant l’aturada nacional d’ahir feia serveis mínims es va quedar al centre per atendre urgències, però el sistema informàtic de l’equipament va quedar afectat, de manera que no es van poder oferir tots els serveis. Per això, des del CAP d’Olot es va recomanar als pacients esperar-se o desplaçar-se als centres de Sant Miquel, les Preses i Santa Pau.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant


Volum