En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

38 artistes d’arreu del món exposaran les seves fotografies a la Biennal Olot Fotografia d’enguany

La mostra, que s’inaugura aquest divendres recull treballs fotogràfics variats, tant pel que fa a la tècnica com a la temàtica
Roger Isern | 29 de juliol de 2022
38 artistes d’arreu del món exposaran les seves fotografies a la Biennal Olot Fotografia d’enguany

Fotografia d’arreu del món. Això és el que es podrà veure en la catorzena edició de la Biennal Olot Fotografia. L’Hospici, el claustre del Carme, l’Arxiu Comarcal, la seu dels Catòlics, l’Orfeó Popular Olotí, Can Trincheria i la Biblioteca Marià Vayreda seran els espais que acolliran les exposicions fotogràfiques a Olot. L’exposició es complementarà amb algunes mostres a Castellfollit de la Roca. Aquesta serà la catorzena edició d’una Biennal que va començar l’any 1994 amb la voluntat de mostrar i ser l’altaveu de l’obra de fotògrafs joves i també un punt de trobada per als amants de la fotografia. En l’edició d’enguany s’hi podrà veure el treball de 38 artistes catalans, d’arreu de l’Estat i internacionals de països com Argentina, Itàlia, Xile o França A banda de les exposicions, la Biennal Olot Fotografia també compta amb diversos tallers com un d’Introducció a la fotografia nocturna, un taller de nitidesa o una Sessió de nu. Un dels organitzadors de la Biennal Olot Fotografia és Carles Sitjà.

Les formacions són obertes a tothom però és necessari inscriure’s prèviament. Els organitzadors també s’han encarregat de preparar diverses activitats originals, dinàmiques i obertes per a tota la ciutadania com el “Photo-Phiral”, que consisteix a portar una foto i endur-te’n una altra o el “Retrats al colodion”, on tothom qui vulgui podrà vendre un retrat a un preu mòdic.

La Biennal Olot Fotografia s’inaugurarà aquest divendres 29 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre a l’Hospici. La mostra es podrà visitar fins a finals d’agost.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Els Xerrics d’Olot conviden a tothom a conèixer el món casteller

Durant el mes d’agost, la colla castellera assaja a la fresca

Després de dos anys d’aturada, Santa Pau recupera la seva festa major

Les activitats, que començaran aquest divendres, es duran a terme en diferents espais del poble i, la majoria, són gratuïtes

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum