En directe
L'Informatiu
amb Roger Isern

330 contenidors "aparcats" per poc temps

A finals d’any s’instal·laran a Olot els nous contenidors de rebuig que han de servir per millorar les taxes de reciclatge de la ciutat. Aquests 330 nous contenidors porten 9 mesos “aparcats” al costat de l’edifici de la Brigada Municipal. Diu l’Ajuntament que es van comprar quan s’havien de comprar però que fins que no arribin els nous camions no es poden posar en marxa.  
| 29 de setembre de 2012

El canvi de concessió de la recollida d’escombraries a Olot aquest 2012 s’ha fet en dues parts. A principis d’any van estrenar-se els nous vehicles de neteja, però l’entrada de la recollia d’envasos estava prevista per aquest segon semestre. Des de principis d’any que ja hi ha els contenidors de la tapa groga, però estan esperant els camions adaptats per a recollir-ho. La regidora de Medi Ambient, Anna Maria Linares, explica admet a Ràdio Olot que tot i que sigui estrany veure els contenidors encara no es poden instal·lar.

Aquests contenidors aparcats en aquest solar no han tingut un cost afegit per la ciutat. Només es va haver de contractar seguretat privada la nit de Sant Joan per evitar que hi haguessin desperfectes. Linares també ha argumentat que en breu ha de començar una campanya informativa dels canvis que suposa però que es va considerar que seria poc efectiva.

La principal novetat és que abans de final d’any es veuran al costat del contenidor de rebuig i de recollida orgànica, un tercer contenidor. Linares també ha avançat a Ràdio Olot que es començarà un projecte perquè aquest triatge també es pugui fer al casc antic.

L’arribada d’aquest 330 contenidors també alguns obres de millora dels punts de l’espai urbà on estan ubicats. La majoria dels casos els han fet entre la brigada i una empresa pagada per la nova concessionària de la recollida de residus, IGFA-URBASER.

 

Fotografia: Diari de Girona

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
L'Informatiu


Volum