En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

En el que portem d’any el Centre de Distribució d’Aliments ha rebut quasi 30 tones de productes bàsics

Són les donacions que ha rebut el Centre de Distribució d'Aliments. Una part de les que fan falta per ajudar a les 644 famílies que l'han fet servir aquest 2014.
| 12 de novembre de 2014
En el que portem d’any el Centre de Distribució d’Aliments ha rebut quasi 30 tones de productes bàsics

En el que portem d’any el Centre de Distribució d’Aliments ha rebut quasi 30 tones de productes bàsics a les famílies garrotxines que més ho necessitin. Des d’aquest dimarts i fins el 5 de gener es poden fer donatius als 80 punts de participació a la comarca. El dia àlgid serà el 29 de novembre quan es farà a Olot. Conserves, llegums cuits, detergents i higiene personal són els productes que més falta fan. L’objectiu: sumar 40 tones més.

 

Un total de 29.962 quilos de productes han passat per les estanteries del Centre de Distribució d’Aliments de la Garrotxa en el que portem d’any provinents de donacions. Les han fet particulars i empreses que han permès atendre a 644 famílies de gener a octubre, 47 nuclis més que en el mateix període del 2013. Per això es torna a posar en marxa el Gran Recapte d’Aliments. Cada punt de recollida dels més de 80 que hi ha a la comarca té el seu període de captació, però s’aniran alternant des del passat dimarts i fins el dia 5 de gener. La responsable del Gran Recapte a la Garrotxa, Mireia Delgà, ha explicat al programa ‘Via Oral’ de Ràdio Olot els principals productes que fan falta: Conserves, llegums cuits, detergents i higiene personal.

El dia més destacat del Gran Recapte d’Aliments tornarà a ser el dia que es farà a les grans superfícies d’Olot. Serà el proper dissabte 29 de novembre quan està previst el desplegament més important tan de donacions com de voluntaris. Ara mateix hi ha més de 200 voluntaris inscrits que estan convocats a una reunió aquest divendres a les set de la tarda a l’Escola Cor de Maria.

En el Gran Recapte cada cop hi ha més associacions i entitats que hi participen d’una manera o altra. És el cas de l’Agrupament Escolta que tornarà a participar de l’activitat. Una de les caps, Alba Soler, ha explicat que els més petits estan molt conscienciats amb l’activitat.  A banda, cada cop més les associacions fan aportacions al banc ja sigui en forma de productes o en metàl·lic.

També et pot interessar

La crisi dels preus es comença a notar en la despesa dels clients de la restauració garrotxina

El sector ha detectat una frenada durant les últimes setmanes i ho atribueix a l’increment dels preus. L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa es mostra preocupada per una possible disminució del consum

Radiografia de la indústria de la Garrotxa: la més potent de Girona, però també la més antiga

La indústria garrotxina és tradicional, amb poques empreses joves i una forta presència de companyies de gran dimensió

Estàs escoltant


Volum