En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

29 projectes

Cada municipi de la comarca podrà fer alguna actuació gràcies a les aportacions de la Diputació.
| 24 de juliol de 2014
29 projectes

Els ajuntaments garrotxins podran fer 29 actuacions gràcies a aportacions que la Diputació de Girona farà als Plans Únics d’Obres i Serveis. Són un total d’1,5M€ que, en els propers anys, permetran fer sobretot actuacions com arranjaments de camins o millores a les instal·lacions esportives.

El camí de la Barroca a Sant Aniol de Finestres (petitdesnivell.blogspot.com)

JORDI ALTESA | Cada municipi de la comarca podrà fer alguna actuació gràcies a les aportacions de la Diputació. El suport econòmic en cap cas supera la meitat del projecte i a la Garrotxa cap d’ells supera els 75.000€. La resta del cost els ajuntaments l’hauran d’assumir directament o buscar altres fonts de finançament. El projecte més gran és l’adequació de la piscina municipal de Sant Joan les Fonts, seguida de la pavimentació del camí de la Barroca a Sant Aniol de Finestres. Cada una d’aquestes actuacions té un pressupost superior als 660.000€. La millora d’instal·lacions esportives com a Argelaguer o Les Preses és un dels projectes més demanats, a més de l’arranjament i la pavimentació de camins com els que es faran a Batet de la Serra. Aquests diners també han de servir per desencallar temes polèmics com l’edifici del nou ajuntament de Castellfollit o el centre cívic de Riudaura.

En el global de la demarcació, per aquesta via la Diputació de Girona destinarà 15,8M€ a subvencionar 289 obres als diferents municipis fins el 2018. El vicepresident, Xavier Soy, ha explicat que han atès el centenar llarg d’al·legacions que s’han presentat i entraven dins els criteris.

Des del principal grup a l’oposició, el PSC, celebren que es pugui mantenir aquest pla específic i la manera com s’ha gestionat.

La comarca més beneficiada pel pla serà l’Alt Empordà amb 92 actuacions, seguida del Baix Empordà amb 46. De la seva banda, el Gironès té el mateix número d’obres subvencionades que la Garrotxa: 29.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum