En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

25 actuacions pendents abans no s'acabi el mandat a Sant Joan les Fonts

Sant Joan les Fonts preveu fer 25 actuacions abans no s'acabi el mandat a llocs com la piscina, la rectoria, Begudà o la Canya. 
| 4 de novembre de 2014
25 actuacions pendents abans no s'acabi el mandat a Sant Joan les Fonts

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts té previst poder fer 25 inversions abans no s’acabi el mandat. Les obres que ja han començat a la Plaça Major, a la rectoria o actuacions a Begudà o la Canya són alguna de les prioritats de la llista, així com actuar a la piscina municipal.

Una imatge de la Piscina (Ajuntament Sant Joan les Fonts) 

 

Algunes ja s’han iniciat com és el cas de la Plaça Major però aquest darrer curs es presenta intens en quant a actuacions de millora del municipi. L’equip de govern està impulsant un total de 25 projectes que treballen per poder fer abans no s’acabi el mandat. Asfaltatges de carrers a l’entorn del monestir, la construcció de noves places d’aparcament o la remodelació de la Plaça Major són alguns dels elements més destacats d’aquesta llista. L’alcalde de Sant Joan, Joan Espona, ha detallat a Ràdio Olot que abans no s’acabi l’any ha d’estar recuperada la rectoria després de fer obres a la teulada i a l’interior. Un espai pensat per a fer-hi activitats i que el pobles se’l faci seu.

Les inversions es poden tirar endavant tot i la crisi i la baixada d’ingressos de les administracions. Això ha obligat a canviar el destí de determinades partides com per exemple uns diners pensats per un pont sobre el riu que finalment s’han gastat en actuar a la Plaça Major. També estan pressupostades actuacions a la Piscina Municipal que a hores d’ara està fora de la normativa. El pressupost total per adequar-ho és de 668.000€ que ja es van començar a executar el 2012. Espona ha explicat que el problema és que aquest equipament s’ha fet antic i la normativa ha canviat.

La inversió que es pot fer a la piscina entre aquest 2014 i 2015 Espona calcula que serà de pràcticament 140.000€. Tots els diners procedeixen de fons de la Diputació de Girona, ja siguin del pla d’actuacions o d’ajudes ordinàries.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú tanca el 2022 amb un superàvit de 500.000 euros

Per tercer any consecutiu, el consistori ha congelat les taxes d’escombraries i de l’aigua

Jordi Cargol optarà al seu tercer mandat al capdavant de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca

Cargol explica que aquest projecte no es pot acabar aquí i que encara té coses per fer al poble

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum