En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El 2018 arribarà amb un 97% d’ocupació a la Garrotxa

La majoria dels allotjaments de la comarca han penjat el cartell de complet
| 29 de desembre de 2017
El 2018 arribarà amb un 97% d’ocupació a la Garrotxa

L’entrada d’any serà un dels caps de setmana amb més demanda turística del calendari. Els allotjaments de la comarca han penjat el cartell de complet i fins i tot s’espera que el percentatge pugui acabar pujant. Els àmbits amb més demanda són els càmpings i les cases de colònies. 


Cada vegada més turistes escullen la Garrotxa per menjar-hi els raïms. Aquest 2018 no serà menys i també es repetirà la tònica dels últims anys en el sector turístic garrotxí, ja acostumat a penjar el cartell de complet en aquestes dates. La previsió pel dissabte i el diumenge és del 77%, però durant la nit de cap d’any, de diumenge a dilluns, s’espera que arribi al 97%. Fins i tot s’espera que pugui superar aquesta xifra. Ho explica el president de Turisme Garrotxa, Eduard Llorà, en declaracions a Ràdio Olot.

 

La xifra d’ocupació per l’última nit de l’any serà molt similar a la de l’any passat que se situava al 98%. Llorà assegura que el cap d’any a la Garrotxa s’ha anat consolidant com una opció més pels visitants.

 

Els allotjaments amb més demanda són els càmpings i les cases de colònies que a hores d’ara ja es troben al 100%. Els hotels i pensions es troben al 96% i el turisme rural també frega el cartell de complet.

 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum