En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

2000 persones assistiran aquest dissabte al Festival Harmonia de les Planes d’Hostoles

Un èxit de públic per un certamen que celebra la primera edició i que comptarà amb més d’una desena de grups com Catarres, Buhos i la Suu
Roger Isern | 29 de juliol de 2022
2000 persones assistiran aquest dissabte al Festival Harmonia de les Planes d’Hostoles

Les Planes d’Hostoles ha viscut un dels mesos de juliol més intensos dels últims temps pel que fa a la cultura. Amb el Planestiueja’t ja tancat, aquest dissabte es celebra la primera edició del Festival Harmonia. Un certamen adreçat a un públic familiar i que aposta per la diversitat. Comptarà amb concerts, food trucks, tallers de clowns i diferents activitats per als més petits. Els Catarres, Buhos i la Suu són els caps de cartell d’un festival que sorgeix dels creadors de Clownia. El director del Festival Harmonia és Pau Sampietro.

El Festival Harmonia es farà en un entorn natural com és la Parada del Jonquer de les Planes d’Hostoles. Per Sampietro, aquest entorn natural fa únic el festival i, al mateix temps, ajudarà a suportar les altes temperatures d’aquests dies.

Des de l’organització preveuen que hi assisteixin gairebé 2000 persones, un públic  que segons Sampietro, vindrà no només de diferents punts de Catalunya sinó també des del País Valencià.

El Festival Harmonia se celebrarà aquest dissabte a partir de les 11 del matí a la Parada del Jonquer de les Planes d’Hostoles. Queden poques entrades al web del festival.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Els Xerrics d’Olot conviden a tothom a conèixer el món casteller

Durant el mes d’agost, la colla castellera assaja a la fresca

Després de dos anys d’aturada, Santa Pau recupera la seva festa major

Les activitats, que començaran aquest divendres, es duran a terme en diferents espais del poble i, la majoria, són gratuïtes

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum