En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

156 activitats per omplir l'estiu a Olot amb la Cua del Drac

Hi ha clàssics i novetats com la Màgia a les places, electro chill out, una bicicletada nocturna o un joc de rol a Sant Esteve
| 10 de juny de 2016
156 activitats per omplir l'estiu a Olot amb la Cua del Drac

Més de 150 activitats s’encarregaran d’animar l’estiu a Olot. Torna la Cua del Drac pensada per gent que es queda aquí a l’estiu i per aquells visitants. Un joc de rol a Sant Esteve o una ruta nocturna amb bicicleta per la via verda són algunes de les novetats. Repeteixen el circ, els sopars al volcà i la música al Parc Nou.

SONY DSC

La presentació dels esdeveniments 

Estius per gaudir un cop més a la fresca... Això és el que es proposa un any més la Cua del Drac d’Olot, que portarà 156 activitats buscant diferents públics per tal de que tothom trobi l’activitat que més li agradi. La intenció és donar propostes per als olotins que no marxen i també per als turistes que té la ciutat, tal i com ha assegurat el regidor de promoció de la ciutat, Estanis Vayreda.

Clàssics i novetats

Precisament per això, les activitats tornen a estar organitzades per l’Institut de Cultura i el de Promoció de la Ciutat. A banda de circ, aquest any hi haurà màgia a les places amb mags d’arreu, una manera de sumar les propostes al circ que seguirà fent-se a la Plaça de Toros. També es podrà veure per primer cop una bicicletada nocturna per la via verda amb sopar de productes de proximitat que anirà fins a Les Planes. També hi haurà propostes a dins de Sant Esteve dins el marc de la difusió que en vol fer la nova associació, Amics de Sant Esteve. El regidor de cultura, Pep Berga, ha explicat que entre les novetats hi ha un espai de chill out amb música electrònica a la plaça del darrere de l’Ajuntament.

A banda de les novetats, hi haurà també els clàssics com la música clàssica al Parc Nou, la gresca al Firal o els monòlegs a l’Hospici seran protagonistes de les nits d’estiu.

També et pot interessar

Sant Jaume i les Planes d’Hostoles celebren la festa major aquest cap de setmana

A la vall del Llierca hi haurà actuacions de Beth, Balkan Paradise Orquestra i Blaumut

La segona cita de la Música al Parc porta música geogràfica a Olot

Scevola Ensemble oferirà ritmes sud-americans aquest diumenge al Parc Nou

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum