En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

100 activitats per Sant Lluc a Olot

Si el temps ho permet, Olot serà un formiguer de gent aquest cap de setmana. El casc antic acollirà una àmplia oferta cultural i fins a 8 zones firals.
| 19 d'octubre de 2012
100 activitats per Sant Lluc a Olot

La pluja amenaça el cap de setmana de Sant Lluc. El temps, un element clau de l’èxit de fires d’aquestes característiques, sembla que jugarà una mala passada i farà la guitza als 8 espais firals que hi haurà a Olot aquests dies.

La fira se centrarà un cop més al centre de la ciutat on hi haurà més de 100 activitats programades, això suposa que es doblen els continguts respecte la darrera edició. El regidor de promoció de la ciutat, Estanis Vayreda, ha explicat que això ha suposat un esforç important per tota la gent que hi participa.

Les entitats d’Olot tornen a ubicar-se a la Plaça Major on tindran la seva fira que farà d’aparador per a la ciutat. Després d’una aturada l’any passat, una trentena d’entitats de la Garrotxa podran tornar a participar-hi.

El Firalet serà l’espai un cop més de la fira del vehicle d’ocasió que arriba a la seva tercera edició. A banda de les propostes i descomptes que oferiran els concessionaris, hi haurà una oferta temptadora: tots els vehicles venuts i matriculats a Olot durant la fira no pagaran l’impost de circulació durant el 2013.

84 parades al mercat d’artesania, botigues obertes el diumenge, l’oferta cultural entre d’altres completen l’oferta d’aquest cap de setmana de Sant Lluc.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum