En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

100 activitats per Sant Lluc a Olot

Si el temps ho permet, Olot serà un formiguer de gent aquest cap de setmana. El casc antic acollirà una àmplia oferta cultural i fins a 8 zones firals.
| 19 d'octubre de 2012
100 activitats per Sant Lluc a Olot

La pluja amenaça el cap de setmana de Sant Lluc. El temps, un element clau de l’èxit de fires d’aquestes característiques, sembla que jugarà una mala passada i farà la guitza als 8 espais firals que hi haurà a Olot aquests dies.

La fira se centrarà un cop més al centre de la ciutat on hi haurà més de 100 activitats programades, això suposa que es doblen els continguts respecte la darrera edició. El regidor de promoció de la ciutat, Estanis Vayreda, ha explicat que això ha suposat un esforç important per tota la gent que hi participa.

Les entitats d’Olot tornen a ubicar-se a la Plaça Major on tindran la seva fira que farà d’aparador per a la ciutat. Després d’una aturada l’any passat, una trentena d’entitats de la Garrotxa podran tornar a participar-hi.

El Firalet serà l’espai un cop més de la fira del vehicle d’ocasió que arriba a la seva tercera edició. A banda de les propostes i descomptes que oferiran els concessionaris, hi haurà una oferta temptadora: tots els vehicles venuts i matriculats a Olot durant la fira no pagaran l’impost de circulació durant el 2013.

84 parades al mercat d’artesania, botigues obertes el diumenge, l’oferta cultural entre d’altres completen l’oferta d’aquest cap de setmana de Sant Lluc.

També et pot interessar

Resum de l'any 2021, l'any en què tot torna

La pandèmia torna a centrar el resum de l'any de Ràdio Olot

Ràdio Olot llança un espot publicitari que posa l’accent en la quotidianitat de l’emissora

Es pot veure a les xarxes socials i es projectarà als cinemes d’Olot abans de cada sessió

Estàs escoltant


Volum