En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Última setmana per veure 'Identitats ImPossibles' al Museu dels Sants

En un algun moment sectors catòlics més radicals i puristes es van exclamar per la presència d’aquesta exposició i per barrejar l’homosexualitat amb temes religiosos
| 14 de novembre de 2016
Última setmana per veure 'Identitats ImPossibles' al Museu dels Sants

Aquesta mostra que parla d’identitats sexuals i iconografia religiosa tancarà les seves portes aquest diumenge. És una de les exposicions més simbòliques de totes les que s’han fet en el transcurs d’aquest any i ha estat un èxit de públic.

identitats-impossibles

Una exposició sobre homosexualitat i transsexualitat combinada amb la iconografia religiosa a un Museus dels Sants ubicat a Olot és una aposta cultural cridanera i atrevida. Això és el que ha fet ‘Identitats ImPossibles’ des del passat mes de juny i fins aquest diumenge a la capital garrotxina. Una mostra que combina la part més de la iconografia religiosa amb la de la identitat sexual i com aquesta es forma que ha despertat molt d’interès i ha tingut una alta repercussió arreu. La directora dels Museus d’Olot, Montse Malloll, ha admès a Ràdio Olot que era una incògnita el resultat que tindria però que la rebuda ha estat molt positiva.

Diferents activitats al llarg de l'any

Al llarg de tots els mesos s’han fet diferents activitats relacionades amb ‘Identitats ImPossibles’ com una taula rodona sobre sexe i religió o una xerrada de poliamor amb Lucía Extebarría. A més, les visites guiades que s’han fet a vegades s’han quedat petites. Per exemple, durant les jornades europees es van haver de fer tres grups perquè s’hi van presentar més de 90 persones.

Recels inicials

Mallol explica que en un algun moment sectors catòlics més radicals i puristes es van exclamar per la presència d’aquesta exposició i per barrejar l’homosexualitat amb temes religiosos. Assegura però que, un cop visitada, no han pogut dir res sobre el seu contingut i el planteig que se n’ha fet. Entre les activitats que s’ha fet entorn a l’exposició hi ha la setmana contra l’homofòbia de Ràdio Olot on es va entrevistar, entre d’altres, algunes de les persones que participen de l’exposició aportant el seu testimoni personal.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum