En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Òpera de nivell arriba a quatre municipis garrotxins

Aquesta és una de les propostes culturals del cap de setmana amb el projecte ‘Liceu a la Fresca’
| 7 de juliol de 2016
Òpera de nivell arriba a quatre municipis garrotxins

Òpera de nivell però a la fresca i amb pantalons curts. Aquesta és una de les propostes culturals del cap de setmana amb el projecte ‘Liceu a la Fresca’, que portarà ‘la Bohème’ de Puccini a quatre municipis de la comarca. A la Vall d’en Bas serà dins el cicle de concerts d’estiu que també portarà Duet 2.0.

Liceu-fresca-1

El projecte del gran teatre del Liceu de Barcelona es podrà veure a més de cent municipis catalans. De garrotxins, hi haurà Besalú, Castellfollit, Mieres i la Vall d’en Bas, que ho inclou dins el cicle de concerts d’estiu. L’òpera que es podrà veure ‘a la fresca’ és la Bohème de Giacomo Puccini. Estarà interpretada per l’orquestra simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu i el ‘Cor Vivaldi petits cantors de Catalunya’. Des de l’Associació Musical de la Vall d’en Bas, Jordi Figueras,ha ressaltat que els fa especial il·lusió aquesta proposta.

A la Vall d’en Bas, es podrà veure a les deu del vespre al Parc de l’Estació de Sant Esteve. A Besalú, s’emetrà a la Plaça de la Llibertat, a Castellfollit de la Roca a l’església museu al final del cingle i a Mieres davant l'església de Sant Pere . A la Vall d’en Bas, les propostes  musicals seguiran amb ‘Duet 2.0.’. Serà aquest dissabte a les deu de la nit amb entrada de cinc euros. A través d’un violí i un violoncel, realitzaran música pedagògica recordant els diferents períodes de la música, des del barroc fins al classicisme. Entremig explicaran anècdotes de grans compositors com Bach o Beethoven entre altres.

Per més informació poden entrar a la pàgina de L’Associació Musical La Vall d’en Bas. Es poden fer socis a partir de 35 euros l’any per entrar gratuïtament a tots els concerts organitzats per aquesta associació

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum