En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Ràdio Olot porta el debat dels correbous al carrer amb un debat obert al públic

És aquest dimecres a dos quarts de vuit del vespre davant de la Plaça de Toros
| 25 de maig de 2016
Ràdio Olot porta el debat dels correbous al carrer amb un debat obert al públic

Tot a punt pel debat sobre el futur dels correbous a la ciutat. A partir de dos quarts de vuit del vespre, i en directe per Ràdio Olot, dos representants de cada bàndol intentaran convèncer als olotins de què han de votar a partir de l’1 de juny. El programa es farà a la Plaça Puig del Roser, just davant de la Plaça de Toros, i obert a tothom. Correbous

“Olot ha de deixar d’organitzar correbous?”. Aquesta és la pregunta que intentarem resoldre a partir de dos quarts de vuit del vespre a la Plaça del Puig del Roser, si el temps ho permet. En cas de pluja o amenaça de pluja el programa es farà des de la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Olot. Dos representants de cada bàndol, David Serramitjana i Ares Ferrer pel ‘sí’ i Pepe Amores i Toni Fierro pel ‘no’ defensaran durant una hora el seu posicionament per acabar o mantenir aquest espectacle taurí. El debat que organitza Ràdio Olot amb el suport d’El Punt Avui i la Comarca d’Olot tindrà diferents apartats i s’acabarà amb un torn de preguntes per part de periodistes dels principals mitjans de comunicació de casa nostra. El debat arriba en una campanya creixent dels dos bàndols per mobilitzar el vot en aquesta consulta que es farà exclusivament per Internet. El bloc del ‘Sí’ insisteix en que la tradició amb animals no és pròpia del segle XXI i que l’animal pateix mentre que el bloc del ‘no’ apel·la a la tradició dels correbous a Olot per demanar que es mantinguin. La consulta l’organitza una empresa balear, Muneval, que ha adaptat el sistema per atendre les peticions de l’Ajuntament d’Olot. El seu responsable, Jaume Mateu, ha explicat a Ràdio Olot la comoditat amb la qual es podrà votar ja que es pot fer tranquil·lament des del sofà.

Una llarga història

La plaça de toros d’Olot és la més antiga de Catalunya i té una llarga història des que es va construir el 1859 en uns terrenys de la família Vayreda i que també era punt del mercat del bestiar. Ho ha repassat al ‘5 Minuts Més’ l’historiador local Josep Murlà.

En streaming de vídeo

El debat sobre els correbous es podrà seguir pels canals habituals d’emissió de Ràdio Olot, el 98.1FM, l’app de Ràdio Olot, radiolot.cat i també en streaming de vídeo a través de les xarxes socials de l’emissora. La cita, recordin, avui a partir de dos quarts de vuit del vespre. L’anàlisi del debat i el pronunciament sobre l’altre pregunta de la consulta, la de la variant, es farà l’endemà a la Tertúlia.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum