En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Millores a l'escola Malagrida i al Montsacopa i el projecte de l'Escola d'Art, projectes de mandat d'educació

El pressupost aquest any ha pujat un 9% i també es vol intentar reobrir la llar d'infants de Sant Miquel.
| 25 de novembre de 2015
Millores a l'escola Malagrida i al Montsacopa i el projecte de l'Escola d'Art, projectes de mandat d'educació

L’Ajuntament d’Olot ha incrementat un 9% el pressupost en educació per a l’any que ve. La regidoria es marca, com a principals objectius del mandat, fer actuacions de millora a l’escola Malagrida i a l’institut Montsacopa i tenir acabat el projecte de l’Escola d’Art. També intentarà reobrir la llar d’infants de Sant Miquel.

IES Montsacopa (olotantiga.cat)

Visita panoràmica de l'IES Montsacopa (olotantiga.cat) 

El pressupost de l’Ajuntament d’Olot del 2016 serà un 9% més alt en educació. Una vegada més, el consistori ha apostat per augmentar els recursos a aquesta matèria, al mateix temps que ha augmentat la demanda a les escoles municipals i a les activitats de lleure que organitza Joventut.

Actuacions de millora garantides

A hores d’ara, CDC i el PSC elaboren el pla de govern, que hauria d’estar acabat en breu, amb les actuacions que cal fer aquests quatre anys en educació. El que és clar és que fa molt de temps que no es construeix cap equipament educatiu a la ciutat i que alguns dels que hi ha necessiten una reforma. En declarcions a Ràdio Olot. el regidor Jaume Mir garanteix que en aquest mandat es faran actuacions de millora a l’escola Malagrida, on hi ha un problema de degoters a la teulada, i a d’institut Montsacopa. A més, garanteix que s’enllestirà un projecte per definir com hauria de ser la nova Escola d’Art.

La llar d'infants de Sant Miquel, pendent

De cara al curs que ve, 2016-2017, l’Ajuntament d’Olot també es compromet a intentar reobrir la llar d’infantils de Sant Miquel. Intentar perquè dependrà de la demanda que tingui la oferta. Mir considera clau pel barri poder-la tornar a posar en funcionament. A més, el regidor d’educació també es proposa fer un estudi de la formació professional a Olot, per saber quins àmbits cal renovar, i crear un observatori d’educació que ofereixi dades exactes del sistema educatiu de la ciutat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum