En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Olot jugarà el Trofeu Sant Aniol de pretemporada contra el Girona

El partit contra els gironins de Segona A serà el plat estrella d’una pretemporada que arrencarà d’aquí a quinze dies
| 25 de juny de 2015
L'Olot jugarà el Trofeu Sant Aniol de pretemporada contra el Girona

El partit contra els gironins de Segona A serà el plat estrella d’una pretemporada que arrencarà d’aquí a quinze dies. És la més llarga dels últims anys i està condicionada per la profunda renovació de la plantilla.

pretemporada olot2014_

La junta directiva i l'alcalde, el dia del començament de la pretemporada del curs passat (David Planella)

Els jugadors de la Unió Esportiva Olot començaran a suar el dijous 9 de juliol pensant en la lliga de Segona B que, en principi, hauria d’arrencar el cap de setmana del 22 i 23 d’agost. Ni al club saben si serà així, perquè la Federació Espanyola encara no ho ha confirmat ni sembla que ho farà aviat. Sí que se sap que la Primera i la Segona A, que depenen de la Lliga de Futbol Professional, començaran el dia 15, i una setmana abans, el diumenge 9 d'agost, l’Olot disputarà el Trofeu Sant Aniol contra el Girona FC.

El secretari tècnic, David Comamala, ha confirmat a Ràdio Olot que l’equip revelació d’aquesta temporada passada a Segona A serà el rival dels olotins en el partit clàssic de cada estiu a l’Estadi Municipal d’Olot. El que serveix de presentació i el plat estrella d’una pretemporada que, com explica Comamala, ja té altres rivals confirmats, com ara l'Escala (18 de juliol) i el Figueres (25 de juliol). A més, també jugarà el Torneig de l'Estany (6 i 7 d'agost) i la Copa Catalunya (les dues primeres rondes són el 2 i el 9 d'agost).

L’any passat, l’Olot va enfrontar-se contra el Sabadell, el Barça Bi l’Espanyol. A banda que ara arlequinats i blaugranes seran rivals al grup tercer de Segona B, aquest estiu jugar contra equips de categoria superior s’ha complicat per culpa del calendari de Primera i de Segona, que comença abans condicionat per l’Eurocopa de l’any que ve.

Necessitat d'adaptació

Una altra diferència és que no està prevista cap estada a fora de la Garrotxa –l’any passat la plantilla va marxar uns dies a Camprodon– i que la pretemporada arrencarà abans. De fet, serà la més llarga dels últims anys. Comamala ho justifica explicant que aquest curs tots els jugadors de l'Olot hauran de viure a la ciutat i, d'aquesta manera, tindran més temps per adaptar-s'hi.

El motiu principal, però, és la necessitat d'acoblar tots els jugadors d'una plantilla amb molts canvis. Serà de dinou o vint jugadors i només sis sembla que repetiran de la temporada passada, de manera que hi haurà més d’una dotzena de cares noves.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum