En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El pont medieval de Sant Joan, l'escenari d'una representació única

Un any més, i ja serà el dotzè, el municipi viurà ‘La Nit de les Dones d’Aigua’
| 23 de juny de 2015
El pont medieval de Sant Joan, l'escenari d'una representació única

S'hi farà ‘La Nit de les Dones d’Aigua’. Un any més, i ja serà el dotzè, el municipi viurà una revetlla de Sant Joan màgica i artística.

Dones d'Aigua de Sant Joan les fonts

A la Garrotxa, la nit de Sant Joan és la nit de Sant Joan les Fonts. I a Sant Joan les Fonts, la nit de Sant Joan és La Nit de les Dones d’Aigua. Ja fa dotze anys que el municipi aposta per una representació única, de gran bellesa i qualitat artística, que fa brillar encara més el seu pont medieval. Tal com diu la tècnica de promoció i turisme de Sant Joan, Maria Vidal, La Nit de les Dones d’Aigua vol potenciar el patrimoni del poble i recordar una llegenda de la nostra mitologia. Les dones d’aigua són belles figures femenines que no envelleixen mai i que Sant Joan les Fonts farà reviure aquesta nit amb la companyia de dansa La Fada Verda.

Tot i que la companyia sigui de Girona, a La Nit de les Dones d’Aigua no hi faltarà representació santjoanenca. En alguna part de l’espectacle, hi participarà la Colla Els Embruixats de Sant Joan i altres voluntaris del poble. En total, una quarantena de persones faran possible la representació i unes 1.500 se la miraran en directe. Seran testimonis d’una novetat destacada: la presència d'animals ensinistrats a l'espectacle.

La Nit de les Dones d’Aigua començarà a dos quarts d’onze, forma part del primer dia de Festa Major de Sant Joan les Fonts i és un espectacle gratuït dirigit a tots els públics. En cas de forta pluja, s’hauria d’anul·lar. L’Àrea de Promoció Municipal de Sant Joan recomana els espectadors que arribin amb temps per poder agafar lloc.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum