En directe
La Missa
amb El Santuari del Tura

El garrotxí Joan Miquel Salavedra, nou entrenador de porters de l'Olot

Al cos tècnic del primer equip, també s’hi incorpora Joan Sánchez com a ajudant de camp de Rodri
| 9 de juny de 2015
El garrotxí Joan Miquel Salavedra, nou entrenador de porters de l'Olot

El de Sant Esteve té experiència a Segona B amb el Llagostera i coneix Wilfred de primera mà. Al cos tècnic del primer equip, també s’hi incorpora Joan Sánchez com a ajudant de camp de Rodri.

cos tecnic 15-16

Per ordre, Salavedra, Sánchez, Rodri, Terma, Matabosc i Cros (David Planella)

L’adéu de Pedro Puigserver i l’arribada de Joan Miquel Salavedra com a entrenador de porters és la gran novetat del cos tècnic del primer equip de la Unió Esportiva Olot. Salavedra és un home de club: és de Sant Esteve d’en Bas, la temporada passada va ser entrenador al futbol base de l’Olot, fa anys va jugar a l’equip olotí i va arribar a coincidir amb Rodri al terreny de joc. En declaracions a Ràdio Olot, assegura que hi ha "bona sintonia".

Com a preparador de porters, Salavedra va estar tres anys al Llagostera; l’últim, el de l’ascens a Segona A, del qual guarda un gran record. A més, a Segona B amb el conjunt llagosterenc, va poder entrenar el que ara és el primer porter de l’Olot, José Manuel Muñoz ‘Wilfred’.

Més enllà de Joan Miquel Salavedra com a entrenador de porters, el cos tècnic de la Unió Esportiva Olot per la temporada que ve el formen, principalment, Rodri, com a primer entrenador, Martí Matabosch, com a preparador físic, Jaume Cros, com a analista, i Joan Sánchez, com a ajudant de camp. Aquesta és una figura nova. Sánchez, actual coordinador del futbol base, treballarà als entrenaments al costat de Rodri, però no s’asseurà a la banqueta durant els partits. Qui sí que hi continuarà sent és el director esportiu, Àlex Terma.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant


Volum