En directe
L'Informatiu
amb Roger Isern

Les Planes ja té taxi

Les Planes d'Hostoles ja disposa d'un servei de taxi propi del poble. Era una vella reivindicació dels veïns que havien de buscar-ne sempre en altres municipis.
| 21 d'agost de 2013
Les Planes ja té taxi

Els veïns de Les Planes ja disposen d’un taxi adaptat. L’Ajuntament ha adjudicat la plaça a un veí del poble que donarà aquest servei fins ara inexistent. Amb aquesta llicència es cobreix una vella demanda dels habitants de les Planes que ara tindran una opció més a l’hora de desplaçar-se.  

Fins ara els veïns de Les Planes que necessitaven un taxi l’havien de demanar a fora, amb el cost afegit que això els suposava. El municipi no tenia concedida una llicència d’aquest tipus de transport, que atorga la Generalitat. Després d’uns mesos de negociacions, l’Ajuntament finalment ha aconseguit el sí del govern català.

Des d’aquest mes d’agost el taxi adaptat de les Planes ja està en funcionament. Els veïns que el necessiten tenen a la seva disposició un número de telèfon al qual poden trucar per sol·licitar el servei. L’alcalde, Eduard Llorà, assegura que “es tracta d’un servei necessari per al poble”.

Tot i que les Planes, com la resta de la Garrotxa, té una població envellida, Llorà recorda que “un servei d’aquestes característiques el pot necessitar tothom en un moment determinat”.

Des d’aquest mes doncs, els veïns de Les Planes ja disposen d’una opció més per desplaçar-se. Per sol·licitar el servei del taxi adaptat cal trucar al 666.395.055. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
L'Informatiu


Volum