En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Cap decisió presa

L'alcalde d'Olot assegura que no sap encara si es tornarà a presentar a la reelecció el 2015.
| 19 de juny de 2013
Cap decisió presa

L’alcalde d’Olot encara no sap si es tornarà a presentar a les eleccions municipals del 2015. Assegura que no n’han parlat però que la decisió s’ha de prendre en menys d’un any. La polèmica pel tancament d’una llar d’infants ha estat el pitjor moment en els dos anys d’alcalde.

JORDI ALTESA | Josep Maria Corominas no té decidit encara si encapçalarà per tercera vegada les llistes de Convergència i Unió a Olot i si optarà a revalidar el seu mandat d’alcalde per a ser-ho 8 anys. Dos anys i una setmana després de ser escollit batlle, Corominas no descarta cap opció. Ha insistit que ell, abans de jubilar-se, vol tornar a fer d’anestesista a l’Hospital d’Olot i comarcal de La Garrotxa. El debat sobre qui ha d’encapçalar la llista no s’ha obert en l’actual equip de govern, segons ha explicat Corominas. Tot i això sí que hi ha una data límit: que la decisió estigui presa abans de començar el darrer any de mandat, tal i com ha explicat l’alcalde en una entrevista al programa Via Oral de Ràdio Olot. Pel què fa a la seva tasca política d’aquests dos anys, el pitjor moment ha assegurat que ha estat el tancament d’una llar municipal, especialment per la tensió social que ha creat.

Aquesta segona fase del mandat serà el moment perquè cristal·litzin les grans apostes: la nova plaça mercat d’Olot o els camps de futbol del Morrot seran algunes de les principals actuacions que queden pendents i que funcionen gràcies a la col·laboració de tercers donada l’actual situació econòmica. Tot i això, creu que la “caixa” de l’Ajuntament ha millorat en dos anys amb la reducció del crèdit pendent de pagar però alerta que hi ha tensions de tresoreria.

L’alcalde i la resta de regidors de l’Ajuntament respondran preguntes dels ciutadans en una nova Audiència Pública, que es farà el dilluns 1 de juliol a les 8 del vespre. Les pregunten s’han de presentar per escrit fins a un màxim d’una setmana abans al consistori.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum