En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Fageda tornarà a bategar

I és que aquest dissabte torna, en la seva data original i en el format habitual, la Cursa pel Cor de la Fageda. És la dotzena edició d’una prova que comptarà amb la mitja marató, la cursa de 15 quilòmetres, la caminada i el recorregut pels més petits
Roger Isern | 10 de maig de 2022
La Fageda tornarà a bategar

Imatge de la última edició de la cursa l'any 2021 (Enric Montal)


Esport, natura i la Garrotxa. És la triple combinació que es pot trobar aquest dissabte a Santa Pau amb la 12a Cursa pel Cor de la Fageda. Una edició que retorna a l’horari habitual i sense restriccions. La sortida serà des del Camp de Futbol de Santa Pau. A les dues del migdia donarà el tret de sortida la cursa infantil, a les tres la mitja marató i la caminada i a un quart de quatre de la tarda la cursa de 15 quilòmetres. Totes les categories tenen com a denominador comú el paratge per on es recorren i el respecte cap a l’entorn natural. El cap tècnic de la cursa és Olivier Domanico.

Una cursa que atrau molts tipus de corredors, amants de la natura i de l’esport. No només l’entorn convida a participar-hi, sinó també l’horari, pensat per aquells que venen de visita el cap de setmana a la nostra comarca. Pel que fa als més petits, s’escull les dues del migdia per evitar la coincidència amb altres activitats de lleure que puguin fer. Domanico explica que esperen superar el mig miler de participants, un número similar a edicions anteriors.

La Cursa pel Cor de la Fageda se celebrarà aquest dissabte a partir de les dues del migdia. Les inscripcions es podran fer, com a molt tard, el mateix dia de la cursa abans del seu inici.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum