En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Genís Grau supera totes les expectatives i apunta a París 2024: "Cada vegada ho veig més factible"

El triatleta garrotxí somia amb els Jocs Olímpics. Ara ha millorat una mica més la temporada amb un subcampionat d’Europa de duatló
David Planella | 21 de juliol de 2021

Imatge: FETRI


Genís Grau continua en plena forma i avança amb pas ferm aquesta temporada. L’últim èxit del triatleta de Castellfollit de la Roca ha estat quedar subcampió d’Europa de duatló a Romania. I això que aquesta no és la seva especialitat. N’ha parlat en declaracions a Ràdio Olot.

Ara, Genís Grau està classificat pel Mundial de duatló, previst per la primera setmana de novembre, però no sap si hi podrà anar perquè en les mateixes dates hi ha una Copa del Món a Abu Dhabi i ell dona prioritat al triatló. De fet, en la seva especialitat, aquesta temporada va tocar el seu sostre personal amb una medalla de bronze a la Copa del Món de Lisboa. A partir d’ara, espera ser un fix a les World Series i treballar per fer realitat el somni de qualsevol esportista: arribar als Jocs Olímpics. Reconeix que té la mirada posada a París 2024.

Però també vol ser realista i explica les dificultats amb què es troben els triatletes de la Federació Espanyola.

Després dels Jocs Olímpics de Tòquio d’aquest estiu, un dels tres millors triatletes espanyols, Javier Gómez Noya, té previst retirar-se. Si es confirma el seu adeu de les competicions, deixaria un lloc que Genís Grau podria ocupar. Sigui com sigui, però, el garrotxí vol pensar en ell mateix i treballa amb la intenció de presentar candidatura, per mèrits propis, als Jocs d’aquí a tres anys.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum