En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Els anuncis de la Super Bowl

A banda del partit, la Super Bowl es caracteritza per ser el moment televisiu...
| 6 de febrer de 2017
Els anuncis de la Super Bowl

A banda del partit, la Super Bowl es caracteritza per ser el moment televisiu més car de l'any als Estats Units. Les marques comercias elaboren spots només per aquell dia i el preu de passar-los a la mitja part és de 4,6 milions (per 30 segons d'anunci). Aquí teniu els spots més comentats de l'edició d'enguany.

 

84 Lumber (materials de consrucció): el més compromès i polèmic de tots. Aquesta empresa ha fet un spot valent posicionant-se clarament en contra de Trump. De fet l'spot s'ha vetat parcialment a la Super Bowl i només s'ha passat una part emplaçant als espectadors a visitar Internet per veure el final (la pàgina es va col·lapsar). En ell es veuen una mare i una nena mexicanes que fan una travessa per arribar als Estats Units i quan arriben es troben el mur. Però algú ha fet una porta de fusta per on poden passar.

Budweiser: el seu missatge "que res aturi els teus somnis", sorgit de la mà d'un alemany que emigra als Estats Units, ha estat dels més comentats per la seva clara al·lusió al decret de Trump.

Wix (creador de pàgines web): actors coneguts Gal Gadot (Wonder Woman) i Jason Statham (Transporter) en un anunci a imatge i semblança d'un tràiler de pel·lícula d'acció. De fet l'ha dirigit el director de "Transporter" Louis Leterrier.

 

Mercedes: Born to be wild com a banda sonora d'un spot amb la ruta 66 de fons, "moters" barallant-se i un Peter Fonda que canvia les dues rodes per un Mercedes.

 

Audi: el més emotiu. Un pare donant suport a la seva filla en una competició de cotxes casolans per deixar anar el missatge que la marca (Audi) es compromet amb la igualtat pagant sous iguals a homes i dones.

 

Mr. Clean (Don Limpio): Ben diferent és aquest spot en el que el missatge és que "estimaràs a un home que neteja" i va dirigit precisament als homes.

 

 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Una Ampa amb molt de ritme!

Fer participar a la gent a les associacions de mares i pares de les...

Les samarretes de futbol més curioses

La nova samarreta del Barça s'ha presentat amb polèmica inclosa. Però no és la...

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum