En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Madonna altre cop polèmica

Madonna ha tornat a ser el centre de la polèmica després que en un...
| 22 de març de 2016
Madonna altre cop polèmica

Madonna ha tornat a ser el centre de la polèmica després que en un concert seu deixés el pit a l'aire d'una fan que havia pujat a l'escenari. El vídeo, filmat per diversos assistents, s'ha convertit en viral a les xarxes.

 

Font: El Periódico

La reina del pop deixa a l'aire el pit d'una jove que va pujar a l'escenari

Madonna l'ha tornat a armar. En aquesta ocasió, la diva ha posat punt final a la seva gira 'Rebel heart' a Brisbane (Austràlia) deixant el pit a l'aire d'una de les fans que van pujar l'escenari. El públic ha quedat perplex i a Youtube el vídeo s'ha fet viral en qüestió d'hores. "És la classe de noia a qui t'agradaria donar-li uns assots al cul", va expressar l'estrella assenyalant una de les seguidores a qui va convidar a compartir escenari.

Però al cap d'uns segons, la cantant estira la brusa de Josephine Georgiou i li deixa un pit a la vista. "¡Oh, mare meva! Això és assetjament sexual", va exclamar l'estrella, que per treure importància a l'assumpte va demanar a la jove que fes el mateix amb el seu top.

 

Alguns dels presents van preguntar a Georgiou si tenia previst denunciar la cantant. ¿Per què l'hauria de demandar per fer-me viure un dels millors moments de la meva vida? Va ser la millor nit del món, ha explicat la noia. "Només jo puc decidir si vaig ser humiliada o no. ¿Per què la gent es planteja que em puc sentirhumiliada pel meu propi pit, mugró o cos? No sabia que el meu pit signifiqués tant. No va ser res per a mi", ha declarat Georgiou a'Courier Mail'.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Una Ampa amb molt de ritme!

Fer participar a la gent a les associacions de mares i pares de les...

Les samarretes de futbol més curioses

La nova samarreta del Barça s'ha presentat amb polèmica inclosa. Però no és la...

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum