En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Bruce Springsteen treu a ballar una àvia de 91 anys

La música és per a totes les edats i si no que li diguin...
| 14 de març de 2016
Bruce Springsteen treu a ballar una àvia de 91 anys

La música és per a totes les edats i si no que li diguin a Jeanne Heintz, una veterana seguidora de Bruce Springsteen de 91 anys. Aquesta senyora ha estat a més de 300 concerts del cantant i ha pogut ballar amb ell en 3 ocasions. La última, filmada i aplaudida pel públic assistent.

 

FONT: El Periódico

Bruce Springsteen treu a ballar una senyora de 91 anys

És la tercera vegada que la dona acompanya el cantant en un escenari

Bruce Springsteen va treure a ballar enmig d'un concert aSaint Paul (Minnesota, EUA) una dona de 91 anys. Sonava'Dancing in the dark' quan el cantant nord-americà de 66 anys, que està de gira amb 'The river tour', va mirar a les primeres files del públic i va fer pujar a l'escenari la senyora, amb qui va ballar un dels temes més mítics de Springsteen. El compositor i Jeanne Heintz, la veterana seguidora del cantant, ballen el solo de saxo de la cançó i es fonen en una abraçada com es pot veure en aquest vídeo.

 

 

No era la primera vegada que aquesta dona ballava amb Springsteen en un escenari. Heintz, que assistia al concert amb la seva filla, ha estat en més de 300 concerts del cantant i ha pujat a ballar amb Springsteen en tres ocasions, segons ha explicat la seva filla a 'Twin Cities'.

L'escena, aplaudida --i gravada-- pel públic, es va produir el 29 de febrer passat i les imatges s'han fet virals. Bruce Springsteen serà a Barcelona el 14 de maig.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Una Ampa amb molt de ritme!

Fer participar a la gent a les associacions de mares i pares de les...

Les samarretes de futbol més curioses

La nova samarreta del Barça s'ha presentat amb polèmica inclosa. Però no és la...

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum