En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Reacciona a temps i salva el seu fill

Un pare (dels EUA)  es converteix en heroi després de salvar el seu fill...
| 14 de març de 2016
Reacciona a temps i salva el seu fill

Un pare (dels EUA)  es converteix en heroi després de salvar el seu fill d'un cop de bat de beisbol en un partit. El bat es va escapar del jugador i hagués impactat amb força al cap d'un nen si el seu pare no hagués reaccionat amb rapidesa i posat el braç per impedir-ho. La imatge va ser captada per un fotògraf que la va publicar i convertir en viral.

FONT: El Periódico

Un pare es converteix en un heroi als EUA al salvar el seu fill de rebre un cop amb un bat

Un fotògraf va captar la imatge, que està fent la volta al món, durant el partit de beisbol entre els Pittsburgh Pirates i els Atlanta Braves

beisbol

El pare va ser un heroi i va salvar el seu fill de vuit anys d'un fatal accident. Així de clar. Amb aquesta explicació una impactant imatge a la tribuna del PNC Park de Pittsburgh està fent la volta al món. Va tenir lloc durant el partit de beisbol entre els Pittsburgh Piratesi els Atlanta Braves. El partit transcorria sense problemes quan al jugador Danny Ortiz se li va escapar el bat de les mans, que va sortir disparat cap al públic. El fotògraf local Christopher Hornerva captar la seqüència. A la fotografia s'aprecia com un nen està a punt de rebre l'impacte del bat a la cara mentre manipula el seu telèfon mòbil. La ràpida reacció del seu pare i la seva mà miraculosa eviten l'accident.

Shaun Cunningham és a la vegada pare i heroi. Havia regalat al seu fill una localitat a la tribuna de l'estadi per assistir al partit de la MLB pel seu vuitè aniversari. Just quan es va produir la desafortunada jugada, el nen estava enviant un missatge a la seva mare i no es va adonar que el bat volava cap a la grada. El pare va reaccionar amb rapidesa, mentre Horner disparava la seva càmera.

"Només estava protegint el meu fill. No hi havia gaire temps per pensar, només vaig reaccionar". A Cunningham ja se'l coneix com 'L'heroi de Pittsburgh'. Horner va decidir compartir la fotografia al seu compte de twitter.

I el mateix fotògraf també va inserir a les xarxes socials les imatges d'informatius com el de la CBS explicant la història immortalitzada per la seva càmera.

beisbol 2

Comparteix a: 

També et pot interessar

Una Ampa amb molt de ritme!

Fer participar a la gent a les associacions de mares i pares de les...

Les samarretes de futbol més curioses

La nova samarreta del Barça s'ha presentat amb polèmica inclosa. Però no és la...

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum