En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Salvat.. de miracle

Un conductor de Califòrnia (EUA) se salva d'un accident de trànsit de miracle. Una...
| 15 de desembre de 2015
Salvat.. de miracle

Un conductor de Califòrnia (EUA) se salva d'un accident de trànsit de miracle. Una biga va caure del camió que la transportava i va travessar el vidre del seu cotxe a pocs centímetres del seu seient. Mireu la fotografia.. parla per sí sola!


Font: Associated Press
viga
SAN JOSE, California, EE.UU. (AP) — Un conductor está vivo de milagro luego de que una enorme viga de acero atravesó el parabrisas de su vehículo en una carretera de San Jose, informaron las autoridades del norte de California.
El capitán del Departamento de Bomberos de San Jose, Christopher Salcido, dijo que la viga cayó de un camión de carga y atravesó el parabrisas cerca del asiento del conductor del BMW.
El conductor, Don Lee, de 66 años y originario de San Jose, California, sufrió un pequeño rasguño en el brazo derecho.
Ambos vehículos viajaban a 95 kilómetros por hora (60 mph) al momento del incidente, ocurrido el viernes en la Interestatal 280.
Javier Zambrano, de 22 años y originario de Los Banos, conducía el camión de carga que transportaba la viga. El portavoz de la Patrulla de Caminos de California, Ross Lee, dijo que una vez que se complete la investigación, Zambrano será citado por dejar caer carga sobre la carretera.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Una Ampa amb molt de ritme!

Fer participar a la gent a les associacions de mares i pares de les...

Les samarretes de futbol més curioses

La nova samarreta del Barça s'ha presentat amb polèmica inclosa. Però no és la...

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum