En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Com han acabat els protagonistes de la Loteria de l'any passat?

L'anunci de Loterias y Apuestas del Estado de l'any passat va tocar la fibra...
| 3 de desembre de 2015
Com han acabat els protagonistes de la Loteria de l'any passat?

L'anunci de Loterias y Apuestas del Estado de l'any passat va tocar la fibra a tothom. Us heu preguntat què se n'ha fet dels seus protagonistes? Un curtmetratge, que s'ha convertit en viral, ho explica. Això sí... és humor negre.


 

Font: El Periódico

El funest final dels protagonistes de l'anunci de la Loteria de l'any passat
Un divertidíssim curt explica què se n'ha fet de Manuel i Antonio, de festa en festa després de sortir del bar amb El Gordo.

¿Us en recordeu de Manuel, el tipus de l'anunci que plorava quan l'amo del bar li havia guardat un dècim premiat de la Loteria de Nadal? Un nou curt, dirigit per Tuti Fernández, li ha seguit la pista en clau d'humor negre, a ell i a l'amo del negoci, Antonio. La cinta s'ha estrenat fa cinc dies a Youtube, i més d'un milió de persones ja s'han partit de riure amb l'esbojarrada trajectòria que van seguir els protagonistes de l'anunci de la Loteria 2014.

Si el cas de Justino (el protagonista de l'anunci d'aquest any) és tristament entranyable, el d'aquesta parella és una història tristament divertidíssima de poc més de dos minuts i mig.
El protagonista és el popietari del bar, Antonio (interpretat per Julián Valcárcel), que es presenta a les portes d'un hospital psiquiàtric (22 de desembre del 2015. Pavelló psiquiàtric número 3. Atenció, María Fernández --Andrea Guardiola-- té una visita). I, mentre arriba la malalta, Antonio es posa a rememorar (en un monòleg antològic).

L''AMARGAVIDES'

"Ara a veure amb quina cara mires la teva dona, que ni tan sols et vas acomiadar", diu mentre neteja l'urna. "'Ara pujo', diu el tio. Vas enganxar el dècim, em vas agafar pel braç i vas dir: 'Que es podreixi aquesta amargavides'".

UN ANY DE DISBAUXA

Després baixa les escales María, amb la mirada perduda, i del braç d'una infermera. Es va trastornar al desaparèixer el seu marit. I es culpa per haver-li dit fa un any que baixés al bar. "¿Però com ha sigut?", pregunta la ja viuda. "Doncs no ho sé gaire, hi havia una nana, una cabra, dos malabaristes, cinc o sis 'travelos', un senyor de Salamanca... Però no me'n recordo gaire", li explica Antonio.

Un final menys 'clàssic' del que acostumen a tenir els espots del vigilant de la fàbrica de maniquins, el dels refilets de Raphael i Caballé, o aquells del 'calb' de la Loteria de Nadal.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Una Ampa amb molt de ritme!

Fer participar a la gent a les associacions de mares i pares de les...

Les samarretes de futbol més curioses

La nova samarreta del Barça s'ha presentat amb polèmica inclosa. Però no és la...

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum