En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Una petició de casament... de cinema!

Hi ha moltes maneres de demanar la mà de la persona que un estima...
| 2 de desembre de 2015
Una petició de casament... de cinema!

Hi ha moltes maneres de demanar la mà de la persona que un estima però aquesta és, sens dubte, molt original. Us imagineu anar al cinema a veure una pel·lícula i, durant els tràilers, veure-us a la gran pantalla? Això és el que li va passar a aquesta noia. Ni ella, ni la resta de la sala s'ho esperaven!


 

Font: El Periódico
EN UNA SALA DE CORNELLÀ

Una petició de casament de cine
Una dona demana matrimoni a la seva nòvia amb un vídeo abans de la projecció d''Ocho apellidos catalanes'

Al cine tot és possible, pensa l'espectador quan veu 'Missió impossible' o quan a 'King Kong' un goril·la puja dalt de l'Empire State. Una cosa semblant van pensar els espectadors d''Ocho apellidos catalanes' aquest cap de setmana en un cine de Cornellà de Llobregat. No per la història d'amor que explica la pel·lícula, sinó pel que van viure abans de la seva projecció. I és que una petició de mà es va colar als tràilers previs al visionat de la seqüela d''Ocho apellidos vascos'. Va ser un vídeo de menys d'un minut en què Gabriela Raimondi demanava matrimoni a la seva parella, Gemma Bernad. Va ser la primera que va contactar amb els cinemes FULL, al centre comercial Splau, per poder realitzar aquesta original petició de casament.

Amb la sala plena, la pantalla va començar a projectar aquesta història de passió que va començar a 13.000 quilòmetres de distància. Gabriela és argentina i Gemma, catalana. El que el vídeo resumeix com "una producció argentinocatalana". Després d'una declaració d'amor, Gabriela li demana matrimoni a Gemma a través de la pantalla. Quan el públic s'adona que no és un tràiler més es produeix una reacció en cadena, i la parella es converteix en centre d'atenció de la sala. Es besen -sinònim del 'sí'- i entusiastes aplaudiments de tota la sala. I fi del festeig i inici d'una nova etapa per a la parella.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Una Ampa amb molt de ritme!

Fer participar a la gent a les associacions de mares i pares de les...

Les samarretes de futbol més curioses

La nova samarreta del Barça s'ha presentat amb polèmica inclosa. Però no és la...

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum