En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Olot firma el davanter Juan Delgado

És un davanter centre d'Elda que aquesta temporada ha jugat 22 partits i ha marcat cinc gols amb el Barakaldo
| 1 de juny de 2020
L'Olot firma el davanter Juan Delgado

És un davanter centre d'Elda (Alacant) que aquesta temporada ha jugat 22 partits i ha marcat cinc gols amb el Barakaldo, del grup 2. De 26 anys i format al Vila-real i al València, va despuntar a Segona B el 2015 amb l'Atlètic Llevant.

Juan Delgado, amb la samarreta del Barakaldo (Barakaldo CF)

L'Olot ha anat per feina i ja ha lligat un davanter per a la temporada que ve. Encara no s'ha anunciat oficialment, però el president, Joan Agustí, ja va avançar que està firmat en una tertúlia sobre la Segona B al canal de Youtube Cazurreando en Oklahoma. Es traca de Juan Delgado Sirvent, un davanter eldenc de 26 anys conegut al grup tercer de Segona B pel seu pas per l'Atlètic Llevant i l'Hércules. Ara, estava jugant al Barakaldo, on aquesta temporada ha disputat 22 partits del grup segon i ha marcat cinc gols.

Juan Delgado és un davanter d'àrea, de perfil clàssic (1,83 m), format als planters del Vila-real i el València. Curiosament, però, amb qui va destacar a Segona B va ser amb el tercer equip valencià per excel·lència, el Llevant. Amb el seu filial, la temporada 2015-2016, va anotar nou gols, el seu sostre a la categoria. L'any següent va jugar mitja temporada cedit a l'Hércules, on va topar amb molta competència a la davantera i, tot i no ser titular regularment, va marcar dos gols. El curs passat, Delgado en va fer quatre amb l'Atlètic Llevant i aquesta temporada, ja desvinculat del filial granota, n'ha transformat un més amb el Barakaldo.

Tres davanters, de moment

Juan Delgado és el primer fitxatge confirmat de l'Olot de cara a la temporada que ve. Compartirà línia atacant amb dos davanters de perfil diferent, més de mobilitat, com són Jordi Xumetra i Álvaro Salinas, ja renovats. Queda pendent resoldre el futur de Kilian Grant i de Moha Chabboura.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum