En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

A presó dos joves per dos robatoris a Olot i saltar-se el confinament 11 vegades durant l’estat d’alarma

Els lladres, de 18 i 20 anys, van reincidir l’endemà de quedar en llibertat en el mateix habitatge on havien entrat a robar
| 25 de maig de 2020
A presó dos joves per dos robatoris a Olot i saltar-se el confinament 11 vegades durant l’estat d’alarma

Els lladres, de 18 i 20 anys i veïns d’Olot, van reincidir l’endemà de quedar en llibertat en el mateix habitatge on havien entrat a robar. Finalment, el jutge els ha enviat a presó. Els joves acumulaven altres delictes com furts o assetjament sexual a una noia.


El primer dels dos robatoris que van fer els nois es va produir la matinada del dimecres de la setmana passada. Un veí va alertar la Policia Municipal que hi havia dues persones a l’interior de casa seva, Els agents van enxampar els dos joves in fraganti i els van detenir. L’endemà, els detinguts van quedar en llibertat després de comparèixer davant el jutge.

Però no van tardar ni 24 hores a tornar a delinquir. Dijous a la tarda, els lladres van tornar al mateix habitatge que havien entrat el dia abans. Els veïns van alertar de la seva presència a la Policia, que va detenir els dos joves per una temptativa de robatori amb força. Els joves van tornar a passar a disposició judicial, i aquesta vegada el jutge va decretar presó per als acusats.

Es dona el cas que els nois, de 18 i 20 anys, acumulaven diferents detencions, entre elles diversos furts o un assetjament verbal i físic a una noia. A més, la Policia Municipal d’Olot també havia denunciat els joves per saltar-se fins a 11 vegades l’estat d’alarma.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Detenen un home després d'atropellar-ne un altre a les Preses i donar-se a la fuga

El detingut hauria atropellat la víctima després d'una discussió aquest dijous al migdia

Estàs escoltant


Volum