En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Els arquitectes RCR entren a formar part de la prestigiosa Académie d’Architecture

Els garrotxins seran nomenats aquest dijous nous membres d’aquesta prestigiosa institució francesa
| 19 de febrer de 2020
Els arquitectes RCR entren a formar part de la prestigiosa Académie d’Architecture

Els garrotxins seran nomenats aquest dijous nous membres d’aquesta prestigiosa institució francesa. L’acadèmia es va fundar el 1840 i en formen part grans noms de l’arquitectura mundial com Tadao Ando, Norman Foster o Rafael Moneo. 

Ramon Vilalta, Carme Pigem i Rafel Aranda (Albert Bertran)


Aquest dijous a la tarda els arquitectes garrotxins faran el discurs d’ingrés a la seu de l’acadèmia, situada a París. La conferència girarà entorn de sis eixos, entre ells, el paisatge, la matèria o l’ésser humà. D’aquesta manera se simbolitzarà l’entrada dels Rafel Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta a una de les institucions més prestigioses de l’arquitectura mundial. Tots tres passaran a ser membres de l’acadèmia francesa en qualitat de “membres estrangers”.

En total l’Acadèmia Francesa d’Arquitectura compta amb 2.500 membres, dels quals una setantena són estrangers. La institució nomena aquells arquitectes que “han adquirit una experiència indiscutible en diversos camps de l’arquitectura” a través, diu, d’un “treball de qualitat”. Aquesta mateixa institució va entregar el 2015 la seva medalla d’or als arquitectes RCR. Va ser el pas previ al Premi Pritzker del 2017.

L’acadèmia es va crear fa 180 anys i té com a objectiu promocionar la qualitat de l’arquitectura a través d’una xarxa única de personalitats de renom i d’un espai de debat exclusiu.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant


Volum