En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Blázquez torna a jugar quatre mesos després

El defensa de Besalú va reaparèixer de titular i amb bona nota contra la Nucia. Garrido el va definir com “un entrenador dins del camp”
| 18 de febrer de 2020
Blázquez torna a jugar quatre mesos després

El defensa de Besalú va reaparèixer de titular i amb bona nota contra la Nucia. Garrido el va definir com “un entrenador dins del camp” per les solucions que dona a l’equip en la sortida de pilota. El tècnic també va convocar per primera vegada Roger Barnils, recuperat d’una llarga lesió, i va fer debutar el jove del planter Albert Julià.

Blázquez va tornar a jugar després de la lesió (Nuri Marguí/UEO)

Albert Blázquez no jugava un partit de Segona B des del 20 d’octubre. Havia fet la seva última aparició en la visita al camp del Badalona de la novena jornada i diumenge, quatre mesos després, va tornar a escena. Ja feia unes setmanes que estava recuperat d’una lesió a l’abductor, però encara no estava al 100%. Contra la Nucia, va recuperar un lloc a l’onze i va demostrar que no ha perdut facultats. Ans al contrari: col·locat de central dret, va ser clau en la sortida de pilota davant la pressió del conjunt alacantí i l’entrenador, Raúl Garrido, el va elogiar d’aquesta manera.


Blázquez va jugar 80 minuts. Va acusar la falta de ritme competitiu i va demanar al canvi al final del partit per una sobrecàrrega a l’isquio. El va substituir un jugador del planter. Si en els últims anys han debutat Alfredo Gutiérrez i Lluís Aspar, ara és el torn d’Albert Julià. El jove extrem d’Anglès va debutar a Segona B.


I el partit contra la Nucia encara va deixar tres noms propis més: Álvaro Salinas, que va anotar dos gols i es va situar com a pitxitxi en solitari de la plantilla (amb sis gols); Moha Chabboura, que va tenir mitja hora i la va aprofitar per marcar el seu primer gol a Segona B amb la samarreta de l’Olot (de fet, en va fer un altre però li van anul·lar per fora de joc), i Roger Barnils, que ja va entrar en una convocatòria. L’osonenc es va vestir de curt i es va asseure a la banqueta per primera vegada després de la greu lesió als lligaments encreuats del genoll que l’ha deixat més de mig any fora de combat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum