En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Cuina Volcànica vol acostar-se a França

El col·lectiu planteja, de cara a l’any que ve, fer alguna acció de promoció al país veí
| 19 de novembre de 2019
La Cuina Volcànica vol acostar-se a França

El col·lectiu planteja, de cara a l’any que ve, fer alguna acció de promoció al país veí, tal com va fer la setmana passada a Barcelona. L’interès per França arriba després d’un repunt de visitants francesos a la comarca. 

El volcanet de la Cuina Volcànica 


El 2017, un 46,9% dels visitants europeus que van aterrar a la comarca eren francesos. El 2018 la xifra va créixer tres punts i es va quedar fregant al 50%. I és que França és el principal mercat europeu pel sector turístic garrotxí. La proximitat és un dels factors que expliquen que cada any gairebé la meitat dels turistes europeus que visiten la Garrotxa siguin francesos. Aquest fet ha provocat que el col·lectiu Cuina Volcànica es plantegi anar l’any que ve a donar-se a conèixer al país veí. Ho explica el president de l’associació, Gerard Xifra, als micròfons de Ràdio Olot.

 

La setmana passada el col·lectiu va celebrar tres sopar temàtics a Barcelona en una iniciativa enfocada a difondre la cuina volcànica a la capital catalana. L’acció s’emmarcava dins la celebració dels 25 anys del col·lectiu.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum