En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Garrotxa Respon es dona a conèixer llançant Fairy a la Policia Local d'Olot

La nova plataforma està formada per diferents col·lectius independentistes de la comarca
| 29 d'octubre de 2019
Garrotxa Respon es dona a conèixer llançant Fairy a la Policia Local d'Olot

La Policia Local d’Olot plena de Fairy. Aquesta ha estat la primera acció de Garrotxa Respon, una nova plataforma local que neix per coordinar la resposta ciutadana a la sentència. Aquest dilluns desenes de persones han llançat sabó a la comissaria d’Olot per “netejar” la repressió policial. La nova plataforma està formada per diferents col·lectius independentistes de la comarca.

 

Així va quedar la seu de la Policia Local d'Olot després de l'acció de Garrotxa Respon (Pau Masó)


Segons els portaveus de Garrotxa Respon, la plataforma neix per “demostrar més força que mai”.

 

Garrotxa Respon està formada per La Forja, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, Jovent Republicà, CDR Garrotxa i l’ANC. S’ha donat a conèixer aquest dilluns en les concentracions setmanals davant l’Ajuntament. Els seus impulsors també asseguren que defensen el mandat de l’1 d’octubre i l’amnistia dels presos polítics.

 

Imatge de la concentració de Garrotxa Respon (Pau Masó)


La primera acció de Garrotxa Respon ha estat llançar Fairy a les portes de la seu de la Policia Local d’Olot. Ha estat aquest dilluns després de la concertació habitual davant l’ajuntament. Ho han fet per “netejar les amenaces policials” que La Forja i el Sindicat d’Estudiants han denunciat recentment. Segons aquests col·lectius, joves manifestants van ser identificats i gravats en vídeo durant les concentracions postsentència que es van fer a la ciutat i comarca.

 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant


Volum