En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Olot busca la matrícula d'honor per tornar a tombar el Vila-real B

En la prèvia del partit, Raúl Garrido demana que es valori més la temporada que està fent el seu equip
| 29 de març de 2019
L'Olot busca la matrícula d'honor per tornar a tombar el Vila-real B

"Estem fent-ho excel·lent i ens falta una mica per fer matrícula d'honor". Raúl Garrido demana que es valori més la temporada que està fent l’Olot. El tècnic defensa a ultrança els seus jugadors abans de rebre el Vila-real B. Diu que assumeix ell la responsabilitat de la falta de gol i remarca que no és fàcil jugar com estan jugant. Diumenge, els olotins intentaran mantenir la línia de joc contra un altre dels aspirants a l’ascens: el Vila-real B. El partit serà a les 5 de la tarda a l’Estadi Municipal.

L'Olot vol tornar a celebrar un gol a l'Estadi Municipal (Andrea Bolcato/UEO)

Quan es va acabar l’entrenament d’aquest dijous, Marc Mas es va quedar, tot sol, xutant a porteria. Ho va fer a voluntat pròpia, i no era la primera vegada, tal com explica l’entrenador, Raúl Garrido. El valencià diu que els jugadors són conscients de les mancances que tenen i que el seu compromís per millorar és màxim. Un dels aspectes és l’efectivitat. L’Olot es troba en el seu millor moment de joc de la temporada, però només ha marcat un gol en les últimes cinc jornades. El tècnic sent que la gent es queda més amb aquesta dada que no pas amb la manera de jugar i de competir que ha tingut l’equip contra rivals tan difícils com l’Atlètic Balears, el Lleida i l’Hércules.

Garrido qualifica la temporada de l'Olot d'"excel·lent" i diu que els falta "una mica" per arribar a la matrícula d'honor. Precisament, la buscaran aquest diumenge contra el Vila-real B, perquè per derrotar el segon classificat i el millor filial de la lliga, l’Olot sap que haurà de fer un partit complet de cap a peus. L’1-2 de la primera volta a la ciutat esportiva de Vila-real és el millor precedent on aferrar-se per pensar que és possible.

El rival, necessitat de victòries

El Vila-real B no passa pel seu millor moment; només ha guanyat un partit dels últims deu i aquest 2019 encara no sap què és vèncer a fora de casa. Continua sent segon, però ha quedat a sis punts del líder, l’Atlètic Balears, i només té un punt de marge amb el tercer, l’Hércules. L'Olot, per la seva banda, és novè a la classificació, a nou punts del play-off i a vuit del descens. Està en plena pugna amb el Badalona i l'Ebre per classificar-se per a la Copa del Rei.

Sense l'intocable Alan Baró

Per enfrontar-se al filial groguet, Garrido tindrà la baixa d’un jugador que fins ara ho ha jugat tot sempre que ha estat disponible: el central Alan Baró, expulsat al Rico Pérez. Per ocupar el seu lloc hi ha tres possibilitats: Jose, Aspar o Barnils. La resta de la plantilla estarà disponible.

L’Olot-Vila-real B es disputarà diumenge a les 5 de la tarda —l’Estadi Municipal estrenarà l’horari de primavera—. A Ràdio Olot ens hi posarem en directe a les 4. A la transmissió connectarem amb el Sant Just - Hoquei Olot, primer partit de la sèrie de quarts de final del play-off d'ascens a OK Lliga Plata.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum