En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Teatre Principal d'Olot baixa el teló al Nadal amb un ballet rus

La companyia Russia Classical Ballet puja a l’escenari per representar “La bella dorment”
| 16 de gener de 2019
El Teatre Principal d'Olot baixa el teló al Nadal amb un ballet rus

La companyia Russia Classical Ballet puja a l’escenari per representar “La bella dorment”. Un clàssic que tindrà lloc avui i que tancarà les activitats culturals nadalenques d’aquest any.


Un ballet clàssic per acomiadar el calendari nadalenc. Aquesta és la proposta d’Olot Cultura per aquest dimecres. Per tercer any, la companyia Russian Classical Ballet puja a l’escenari del Teatre Principal d’Olot amb una gran producció: La bella dorment. La tradicional història que ens explicaven de petits es tradueix en una proposta amb una gran quantitat d’actors a l’escenari i una posada en escena de nivell. La directora del Teatre Principal, Tena Busquets, diu que és un bon format per dir adéu al Nadal.

 

“La bella dorment” es representarà aquest dimecres a partir de les set de la tarda al Teatre Principal d’Olot. L’obra, d’una durada de gairebé dues hores i mitja, és apta per a tota la família.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum