En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Preocupació entre els placers d’Olot per repetits episodis de gamberrisme a la Plaça Mercat

Han aparegut vidres trencats que s'hauran de reparar i costaran fins a 60.000 euros
| 12 de novembre de 2018
Preocupació entre els placers d’Olot per repetits episodis de gamberrisme a la Plaça Mercat

En els últims dies, aquesta situació s’ha intensificat fins al punt que han aparegut trencats els vidres de l’entrada principal. Són part de l’estructura transparent de la Plaça i la reparació pujarà fins als 60.000 euros. Els placers diuen que l’Ajuntament està al cas dels fets i estan treballant amb la Policia Municipal perquè no es tornin a repetir.

Zona on s'han produït les bretolades (Ràdio Olot)

 

Des de fa uns tres mesos la Plaça Mercat s’ha convertit en el punt de mira d’alguns grups de joves. La zona s’ha convertit en un lloc de trobada entre adolescents i l’equipament ha estat víctima de gamberrades. Fins al punt que han aparegut diferents vidres trencats. Són part de l’estructura transparent que configura l’entrada principal i que va fins al carrer Mulleres. A més, també s’han rebentat vidres del restaurant que hi ha a la Plaça. El president dels placers, Jordi Vilarrassa, diu a Ràdio Olot que la situació costa d’entendre.

 

Un dels vidres afectats (Ràdio Olot)


L’estructura de vidre ha patit diferents cops que podrien haver estat produïts per alguna eina contundent. Això ha provocat que l’estructura s’hagi de canviar. Es tracta d’una gran vidriada i el cost se situa entre els 50 i 60.000 euros. A hores d’ara, els placers col·laboren amb l’Ajuntament i la Policia Municipal per veure qui se’n fa càrrec i perquè la situació no es torni a repetir.

Preocupació entre els placers

Les càmeres de seguretat de la Plaça Mercat només graven l’interior de l’equipament, però s’està treballant per veure si es podria ampliar el camp de visió. Tot i això, Vilarrassa, assegura que hi ha preocupació entre els placers.

 

Els fets ocorreguts a la Plaça Mercat s’haurien produït de nit, ja que cap placer ha estat testimoni de la situació. La Policia Municipal i l’Ajuntament estan al cas i han ampliat la vigilància a la zona.

El restaurant de la Plaça també s'ha vist afectat per les gamberrades (Ràdio Olot)

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum