En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

S'acosta el cap de setmana de la Volta Ciclista a la Garrotxa

Manté el format de dues etapes (el Trofeu Remença i el Gran Premi de Festes del Tura), però canvia el recorregut de la prova olotina
| 25 de setembre de 2018
S'acosta el cap de setmana de la Volta Ciclista a la Garrotxa

Manté el format de dues etapes (el Trofeu Remença d’en Bas i el Gran Premi de Festes del Tura), però canvia el recorregut de la prova olotina: anirà fins a l’estany de Banyoles i tornarà a la Garrotxa per Tortellà i Montagut.

Les bicicletes seran protagonistes a Olot diumenge (David Planella)

Tres setmanes més tard del que solia ser habitual, arriba la Volta Ciclista a la Garrotxa. Aquest any, surt del calendari de Festes del Tura i es fa l’últim cap de setmana del mes. El que no canvia és el format de la prova: serà la quarta edició de la Volta amb les etapes del Trofeu Remença del Club Ciclista Bas, dissabte, i del Gran Premi de Festes del Tura del Club Ciclista Olot Infantil, diumenge. Un dels organitzadors del Trofeu Remença, Toni Fité, remarca a Ràdio Olot l’objectiu de la Volta a la Garrotxa.


Nou recorregut per a diumenge

L’etapa de dissabte, el Trofeu Remença, es manté intacte. Sortirà de Sant Esteve d’en Bas direcció a les Preses, farà un tros de Parcel·lària, enfilarà fins a la Salut i trepitjarà Osona per tornar pel Coll de Bracons. En canvi, la de diumenge canvia el traçat. El descriu el president del CC Olot Infantil, Carles Torrent.


El Gran Premi de Festes del Tura, segona etapa de la Volta a la Garrotxa, començarà i s’acabarà a la plaça Clarà i augmentarà el cartell de corredors. Alguns dels equips participants seran aquests:


La Volta Ciclista a la Garrotxa d’aquest cap de setmana, per a categories elit i sub-23, serà puntuable per al circuit de Grans Clàssiques Trofeu Joan Casadevall.

Arriba després de la 100% Tondo

Diumenge passat, prop de 700 ciclistes van participar a la marxa 100% Tondo de record i homenatge a Xavi Tondo, el ciclista de Valls que vivia i s'entrenava a la Garrotxa. Sant Joan les Fonts va viure un gran ambient de ciclisme des de dissabte, quan es va celebrar la Tondo Kids. La volta llarga de la 100% Tondo va estrenar el nou recorregut fins a la Vall del Bac amb èxit, tal com apunta Carles Torrent.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum