En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Les Preses i les Planes estan de festa aquest cap de setmana

A la localitat presenca s’hi celebrarà la Festa del Roser amb més d’una vintena d’actes
| 23 de maig de 2018
Les Preses i les Planes estan de festa aquest cap de setmana

A la localitat presenca s’hi celebrarà la Festa del Roser amb més d’una vintena d’actes, entre ells la cercavila de gegants, calabotins i la granota. A les Planes, la festa la posarà el barri del Jonquer amb dues nits de ball i teatre, i tres dies d’activitats per a tota la família. 

La colla gegantera de les preses (Amics de les Preses)


Cap de setmana de celebracions a la Garrotxa. Des de les Preses s’ha organitzat una àmplia programació d’activitats per celebrar la Festa del Roser des de divendres fins al diumenge. Seran tres dies i dues nits amb una vintena d’activitats que busquen implicar a tot el poble. .

Entre els actes que s’han preparat per aquest cap de setmana a les Preses hi destaca la trobada d’entitats que per segon any reunirà l’associacionisme presenc. Durant tota la tarda del dissabte la vintena d’entitats del poble dinamitzaran jocs i propostes per a tots els gustos. La Festa del Roser de les Preses clausurarà el diumenge a la tarda amb un dels actes més esperats: la cercavila dels gegants, calabotins i la granota del poble.

Les Planes també celebra

Per altra banda, aquest cap de setmana hi haurà una altra localitat garrotxina de festa. Serà les Planes d’Hostoles i concretament el seu barri del Jonquer. Celebrarà la seva diada amb actes que van des de concursos de dibuix, cercavila de grallers, concurs de pesca o sardanes. El regidor de cultura de les Planes, Joan Soler, explica que un dels actes més participatius és l’obra de teatre que porten a terme els mateixos veïns del barri.

Des de divendres fins diumenge, les Preses i les Planes estaran de celebració. Dues festes per començar a obrir boca a un estiu que de moment no apareix des del cel, però que el calendari indica que amb només trenta dies ja trucarà a la porta.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum