En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Sant Joan les Fonts adquireix l’antiga Fàbrica Vila per a múltiples usos municipals

Es tracta d’un espai que permetrà reordenar la zona verda al voltant de l’Espai Juvinyà i regenerar el nucli antic
| 21 de maig de 2018
Sant Joan les Fonts adquireix l’antiga Fàbrica Vila per a múltiples usos municipals

Es tracta d’un espai que permetrà reordenar la zona verda al voltant de l’Espai Juvinyà i regenerar el nucli antic. L’Ajuntament ha aprovat la compra de la finca per 650.000 i es preveu que es faci efectiva el juny. 

Imatge de l'antiga fàbrica Vila (Aj. Sant Joan)


Permetre la construcció d’un pont que connecti el nucli antic amb el sector de Peracaula, acollir el magatzem de la brigada o aparcaments, i esponjar l’espai del Castell de Juvinyà. Totes aquestes accions s’han desencallat gràcies a l’adquisició que ha fet l’Ajuntament de Sant Joan. El consistori ha comprat l’antiga Fàbrica Vila, una paperera del municipi situada a la llera del riu Fluvià. L’alcalde del poble, Joan Espona, explica a Ràdio Olot tots els usos que permetrà el nou espai.

 

La compra de la finca ha costat a l’Ajuntament 650.000 euros. Es pagaran Es tracta d’una adquisició no prevista i que suposarà que el consistori hagi hagut de recórrer als fons propis.

 

La compra de l'antiga fàbrical Vila es va parovar en l'últim ple municipal de l'Ajuntament de Sant Joan amb els vots favorables del PdeCAT i l'abstenció de la CUP. El Consistori espera que la compra es faci efectiva el mes de juny i es pugui començar a a omplir l'espai. Hi ha zones de l'immoble que estan a punt per fer-se servir, altres hauran d'esperar a definir l'ús que se'ls hi puguin donar.

 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum