En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Xavi Ginard rep dos partits de sanció i l'Olot presentarà recurs al Comitè d'Apel·lació

L'àrbitre del partit de Vila-real va escriure a l'acta que el porter es va dirigir a ell per dir-li que s'havia "lluït"
| 11 d'abril de 2018
Xavi Ginard rep dos partits de sanció i l'Olot presentarà recurs al Comitè d'Apel·lació

L'àrbitre del partit de Vila-real va escriure a l'acta que el porter es va dirigir a ell per dir-li que s'havia "lluït" i el Jutge de Competició li ha imposat dos partits de sanció. No podrà jugar contra el Formentera i el Mallorca, i el club recorrerà la decisió. Demà dijous s'hauria de pronunciar el Comitè d'Apel·lació. 

Xavi Ginard, en un partit a casa (Isaac Planella/UEO)

«En acabar el partit i abans d'entrar al túnel de vestidors, Xavi Ginard va venir corrent cap a mi protestant de manera ostensible i airada, cridant-me: "T'has lluït, vaia tela, t'has lluït, m'és igual que m'ensenyis targeta, t'has lluït". Més tard, va passar a disculpar-se al vestidor». És el que l'àrbitre, Collado López, va escriure a l'apartat d'incidències de l'acta del partit que l'Olot va jugar al camp del Vila-real B. Avui, el Jutge de Competició ho ha analitzat i ha decidit imposar dos partits de sanció a Ginard. Ha aplicat l'article 120 del codi disciplinari, segons el qual "protestar als àrbitres, sempre que no sigui una falta més greu, se sancionarà amb suspensió de dos a tres partits o per un temps de fins a un mes". El Jutge ha imposat la sanció més petita de l'article.

L'Olot, però, no es quedarà de braços creuats i avui mateix presentarà un recurs al Comitè d'Apel·lació, que es reuneix els dijous. Si Apel·lació el desestima, el porter mallorquí es perdrà l'important partit de diumenge contra el Formentera i el duel de la setmana següent al camp del Mallorca. Serà una baixa molt sensible per a Raúl Garrido, que haurà d'apostar per Òscar Bastida o per Guillem Sacrest. El juvenil ja va jugar l'última vegada que Ginard va estar sancionat per acumulació de targetes grogues.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum