En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Lleure i esport aquest Nadal a Olot

El LLOP i el Casal Esportiu ompliran l'oferta lúdica de la ciutat durant les dates nadalenques
| 7 de desembre de 2017
Lleure i esport aquest Nadal a Olot

Esport i lleure per Nadal. Aquesta és l’oferta que des d’entitats d’Olot i l’Ajuntament es vol donar als infants durant les vacances nadalenques. Per una banda, les entitats de lleure de la ciutat tornen a organitzar per tercer any consecutiu el LLOP. Per l’altra, des de l’Institut Municipal d’Esports s’impulsa un renovat casal esportiu. Totes dues propostes comparteixen dates començant abans de cap d’any i allargant-se fins el 5 de gener. 

Imatge de l'última edició del LLOP (Esplais de la Garrotxa)


L’esport i el lleure, el lleure i l’esport. Dues activitats que ompliran el Nadal a la capital de la Garrotxa. Dues propostes que substitueixen les classes per el joc i l’esport. D’aquesta manera entitats i Ajuntament creen una oferta lúdica per als infants de la capital de la Garrotxa que serveix per seguir aprenent d’una manera diferent com es fa a les aules. Per una banda, el Lleure Olot Parc, conegut com a LLOP, vol recordar el desaparegut Nadal Diver i per això, omplirà el Pavelló Firal d’inflables, tallers, espectacles i jocs de lleure.

Per altra banda, enguany el Casal Esportiu organitzat des de l’Institut Municipal d’Esports aposta per una activitat que s’allunyi dels campus de tecnificació que s’oferia fins al moment. Aquest 2017 es buscarà que els participants coneguin un gran ventall d’esports a través, també, de competicions.

Tant el LLOP com el Casal Esportiu tindran lloc durant les mateixes dates, però no al mateix lloc. Començaran el 27 de desembre fins al 29 i del 2 de gener fins al dia 5. El Pavelló Firal serà l’espai per al lleure i al Pavelló d’Esports, com el seu nom indica, acollirà la proposta esportiva.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum