En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Preocupació entre els comerciants d’Olot per una tardor calorosa

Els botiguers que ja tenen a punt la temporada d'hivern, encara no han pogut estrenar-la
| 18 d'octubre de 2017
Preocupació entre els comerciants d’Olot per una tardor calorosa

La calor viscuda aquestes últimes setmanes provoca que les vendes d’hivern es retardin perjudicant aquells que ja tenen la temporada a punt. Des de l’Associació de Comerciants de la ciutat asseguren que caldrà adaptar-se als canvis meteorològics.


A ple octubre i amb màniga curta. Les temperatures d’aquest mes i del passat han permès que encara no hàgim de fer el canvi d’armari del tot. La calor no ha marxat i això ens ha fet guardar, de moment, l’abric d’hivern. Qui més pateix aquesta situació són els comerciants, que ja tenien a punt la temporada d’hivern com és habitual, però no poden posar-la en marxa perquè no arriba el fred.

El president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira, admet que "hi ha preocupació". Rovira creu que les rebaixes d’hivern no es veuran afectades però si pensa que "caldrà adaptar-se". Els canvis de temps també obligaran a canviar les vendes.

Malgrat tot, des de l’Associació de Comerciants asseguren que tot i que pugui ser més curta, la campanya d’hivern a Olot té les mateixes perspectives que un altre any. Afirmen que les diferents iniciatives comercials de la ciutat ajudaran a tenir un hivern comercialment bo.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El programa d'eficiència energètica GarrotxaDomus permet una reducció de 250 tones de diòxid de carboni anuals

Per a aquest 2023, s'espera que l'arribada dels ajuts procedents dels Next Generation doni un nou impuls al GarrotxaDomus.

La Garrotxa tanca l’any amb un descens de l’atur del 0’3% i se situa al 6’66

Les dades continuen demostrant que el nombre d’aturats és molt baix i que continua havent-hi un atur estructural difícil d’aturar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum